ΚαστοριάΦλώρινα

Συλλυπητήρια προς τη διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, εκφράζουν τη θλίψη τους και απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την κα Ευγενία Μαρνέρη, συναδέλφισσα, πρώην Διευθύντρια της Διεύθυνσής μας και νυν Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, για την απώλεια της λατρευτής της μητέρας και συμπαρίστανται στο βαρύ πένθος της.
Από τη Διεύθυνση Δ.Ε. Φλώρινας
————————————————————-
Η Διευθύντρια και το προσωπικό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή συνάδελφο Ευγενία Μαρνέρη, Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, για την αδόκητη εκδημία της μητέρας της, Μαρίας Μαρνέρη.
Ευχόμαστε ο Θεός να την αναπαύσει και να απαλύνει τη θλίψη των οικείων της.
Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας
————————————————————–
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη συνάδελφο Ευγενία Μαρνέρη, πρώην Διευθύντρια της ΔΔΕ Φλώρινας και τωρινή στη ΔΔΕ Καστοριάς για την απώλεια της μητέρας της.
Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την εκλιπούσα και κουράγιο και δύναμη στους οικείους της.
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας
————————————————————–
Η διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη συνάδελφο εκπαιδευτικό, Διευθύντρια Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, Μαρνέρη Ευγενία, για την απώλεια της μητέρας της Μαρνέρη Μαρίας.
Ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη η εκλιπούσα.
Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της.
Η διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας

 

 

Back to top button