Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Πολιτισμού «Μέρες Απελευθέρωσης» (φωτογραφίες)

Με τεράστια ανταπόκριση από το κοινό και μια σειρά από εξαιρετικές εκδηλώσεις, ολοκληρώθηκε το 2o Φεστιβάλ Πολιτισμού «Μέρες Απελευθέρωσης», δίνοντας το στίγμα ότι δεν είναι απλά ένα γεγονός, αλλά ένας πολιτιστικός θεσμός που ανθεί και εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο.
Από συναυλίες και κινηματογραφικές προβολές έως θεατρικές παραστάσεις, ομιλίες και εκθέσεις τέχνης, το φεστιβάλ πρόσφερε στους δημότες και τους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία πολιτισμού. Η δέσμευσή μας στην προβολή και την υποστήριξη των τεχνών έχει γίνει ακόμα πιο στέρεη μέσα από την ανταπόκριση του κοινού και την αναγνώριση της σημασίας αυτού του ετήσιου γεγονότος.
Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους καλλιτέχνες, τα σχολεία και τους συλλόγους του Δήμου Άργους Ορεστικού και φυσικά το κοινό που ανταποκρίθηκε με τη θερμή παρουσία του. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στις επόμενες εκδηλώσεις μας και να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί, εμπλουτίζοντας τον πολιτισμό, την τέχνη και τις δράσεις του Δήμου μας. 

 

Back to top button