Καστοριά

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς για τη μεγάλη εκδήλωση για την “Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών” (φωτογραφίες – βίντεο)

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου “Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών” και την συμπλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας του κέντρου, Νοέμβριος 2022 – Νοέμβριος 2023, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Καστοριάς, με την υποστήριξη του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, διοργάνωσε μουσική παράσταση με το πολυφωνικό συγκρότημα “STRINGLESS” στην οποία συμμετείχε η Ευρωπαϊκή Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς. Η μουσική παράσταση αποτελεί μέρος των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κέντρου για την έμφυλη βία και πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Ευχαριστούμε όλα τα άτομα και τους φορείς που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της δράσης, ιδιαίτερα:
Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, την καθηγήτρια του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, κα. Δόμνα Μιχαήλ.
Το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς, την διευθύντρια κα. Βαρβάρα Μπελερή, την υπεύθυνη καθηγήτρια κα. Έλλη Καλουτσάκη και τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Οδυσσέα Σαρηγιαννίδη του μουσικού συνόλου της Ευρωπαϊκής Χορωδίας, τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτό.
Τα μέλη του πολυφωνικού συγκροτήματος “STRINGLESS” για τις αξέχαστες ερμηνείες τους.
Τους Lemon Skate και τον Δημήτρη Νατσούλη για την τεχνική υποστήριξη και την παραχώρηση του οπτικοακουστικού υλικού.
Τον κόσμο που παρευρέθηκε στην μουσική παράσταση και στήριξε την εκδήλωση παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Στο βίντεο προβάλλονται – ακούγονται τα τραγούδια:
“Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει”, Μποφίλιου Νατάσα, σε στίχους Ευαγγελάτος Γεράσιμος και σύνθεση Καραμουρατίδης Θέμης
“Καμία μόνη”, Γραμμένος Σπύρος και Φασούλη Νεφέλη, σε στίχους Γραμμένου Σπύρου και σύνθεση Γραμμένος Σπύρος και Ντοκάκη Βασίλη
“Κόκκινο φουστάνι”, πολυφωνικό συγκρότημα “STRINGLESS”, σε στίχους Κωστάκη Χριστίνα και Έλσα Μουρατίδου και σύνθεση Έλσα Μουρατίδου
© Ο σκοπός του βίντεο είναι μόνο για την προβολή της εκδήλωσης του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καστοριάς. Τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών παραμένουν στους δημιουργούς τους.

 

 

 

 

Back to top button