ΑθλητικάΚαστοριά

Ήττα της Καστοριάς 0-1 από τον Εορδαϊκό (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Ο Κωνσταντίνος Αιχμαλωτίδης …εκτέλεσε την Καστοριά

Στο 8΄ το ωραίο σουτ του Τσάκνη έφυγε άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Χατζησάββα. Στο 12΄ η κεφαλιά του Πάλλα πέρασε παράλληλα από την εστία των φιλοξενουμένων. Στο 13΄ ο Μαγγίζης εξουδετέρωσε σωτήρια το σουτ του Παπανικόπουλου. Στο 15΄ ο Χατζησάββας απέκρουσε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Πάλλα. Στο 29΄το σουτ του Τσελεπή μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Χατζησάββας. Στο 30΄ σε ωραίο σουτ του Πάλλα, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους γηπεδούχους. Στο 33΄ ο Τσαρούχας έκανε πολύ καλή απόκρουση, στη δεξιά του γωνία, σε σουτ του Παπανικόπουλου. Στο 35΄ είχαμε τη σωτήρια επέμβαση του Ντινόπουλου, πάνω στη γραμμή. Στο 45΄ ο Ντινόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν το σουτ του κατέληξε στα χέρια του Χατζησάββα.
Στο 46΄η καρφωτή κεφαλιά του Μανακίτσα πέρασε λίγο άουτ. Στο 49΄ ο Πάλλας εχασε μεγάλη ευκαι΄ρια, όταν το σουτ που επιχειρησε εφτυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χατζησάββα. Στο 50΄ οι φιλοξενουμενοι άνοιξαν το σκορ, με καρφωτή κεφαλία του Αιχμαλωτίδη (0-1). Στο 65΄ ο Χατζησάββας έκανε εκπληκτική απόκρουση σε σουτ του Τσελεπή. Στο 70΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαριά να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν σε πλασέ του Παπαζήση, η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσαρούχα. Στο 72΄ η κεφαλιά του Μαγγίζη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χατζησάββα. Στο 74΄ το σουτ του Γκέγκα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χατζησάββα, ενώ την ίδια τύχη είχε και η καρφωτή κεφαλιά του Μαγγίζη στο 84΄. Στο 88΄ η γυριστή κεφαλιά του Τσάνιο έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Εορδαϊκού.
16η Αγωνιστική, 2ου Ομίλου, Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής 2023-2024
ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΕΟΡΔΑΪΚΌΣ 0-1

Διαιτητής: Μαυρίδης Θωμάς (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)
Βοηθοί: Μπογιατζόγλου Απόστολος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)
Μητρόπουλος Γεώργιος (Ε. Π. Σ. Ημαθίας)
Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Μαγγίζης, Γκέγκας, Μωυσιάδης, Τσάκνης, Παπαγεωργίου (70΄ Κυριάκος), Μανακίτσας, Πάλλας (75΄ Παπουτζίδης), Ντινόπουλος (61΄ Κωνσταντίνου), Τσάνι, Τσελεπής.
ΕΟΡΔΑΪΚΌΣ: Χατζησάββας, Κουνάβας, Μπαλίτσας, Παπάς Αιχμαλωτίδης, Παπαδόπουλος, Παπανικόπουλος, Μαράσι, Παπαζήσης, Ντερβίσι, Κοντογουλίδης.
Αποτελέσματα:
Α. Ε. Λευκίμμης – Αστέρας Πετριτή 1-1
Π. Ο. Φήκης – Θεσπρωτός 0-3 α. α.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Α. Ο. Νέας Αρτάκης 1-0
Πιερικός – Κιλελέρ 1-0
Αναγέννηση Άρτας – Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού 1-0
Καστοριά – Εορδαϊκός 0-1
Ζάκυνθος – Σβορώνος 2-2
Μαγνησιακός – Βατανιακός 0-3 α. α.
Θύελλα Κατσικά – Τρίκαλα 0-0

Βαθμολογία:

Επόμενη (17η αγωνιστικής), του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής (07/01/2024):

Αστέρας Πετριτή – Εορδαϊκός
Θεσπρωτός – Α. Ε. Λευκίμμης
Σβορώνος – Καστοριά
Α. Ο. Νέας Αρτάκης – Π. Ο. Φήκης 3-0 α. α.
Βατανιακός – Ζάκυνθος
Κιλελέρ – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου
Τρίκαλα – Μαγνησιακός 3-0 α. α.
Αναγέννηση Άρτας – Πιερικός
Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού – Θύελλα Κατσικά

 

 

 

 

 

Back to top button