Καστοριά

Η Fortinet οργάνωσε ένα ξεχωριστό team building activity στην Καστοριά

Η ομάδα της Fortinet στην Ελλάδα, είχε την ευκαιρία να ζήσει μια διαφορετική, και ολότελα ξεχωριστή, «εργασιακή» εμπειρία. Στα μέσα Δεκεμβρίου του 2023 τα στελέχη της εταιρείας συμμετείχαν σε μια ολοκληρωμένη Team Βuilding εμπειρία, στην Καστοριά.

Η ανταμοιβή των στελεχών μιας εταιρείας για την επίτευξη ενός στόχου προωθεί το πνεύμα συνεργασίας και την ομαδικότητα. Με στόχο τη σύσφιγξη των σχέσεων τους, τη συνεργασία και την ψυχαγωγία, την επιβράβευση για την πορεία τους στην εταιρεία, και με φιλανθρωπικό και κοινωφελή στόχο, αναχώρησαν τα μέλη της ομάδας Fortinet για την Καστοριά. Στο πλαίσιο ενός οργανωμένου προγράμματος καθημερινών δραστηριοτήτων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες της εταιρείας για την επίτευξη των στόχων που είχαν τεθεί, πραγματοποιήθηκαν ξεναγήσεις και διάφορες δραστηριότητες στους δρόμους της Καστοριάς και στα γύρω χωριά.

Στην Fortinet δουλεύουν μαζί χωρίς να τους σταματούν τα σύνορα, σε ένα περιβάλλον όπου ανθίζει η συνεργασία και η δημιουργία, με ένα εργασιακό πλαίσιο που προσφέρει παροχές, κίνητρα και δυνατότητες ανάπτυξης. Ένα μέρος όπου επικρατεί η καλή διάθεση, το κλίμα ομαδικότητας και τα οφέλη για όλους σε κάθε επίπεδο.

Ο κ. Λεωνίδας Τουγιαννίδης, Regional Director της Fortinet στην Ελλάδα, Κύπρο και Ουγγαρία αναφέρει: «Ήταν μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση να μπορούμε να επαναλάβουμε και φέτος την εξόρμηση της εταιρείας με φιλανθρωπικό και ομαδικό σκοπό. Για εμάς στην Fortinet, η προσωπική ανάπτυξη, η ανταμοιβή και η επιβράβευση των στελεχών μας αποτελεί πρωταρχικό σκοπό. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε παρόμοιες ενέργειες που μας δένουν ως ομάδα, ανοίγουν τους ορίζοντές μας και μας παρακινούν να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό καθημερινά».

ictplus.gr

 

Back to top button