Καστοριά

Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς για τη σύλληψη και τη διάσωση του 47χρονου

Οι επιχειρησιακές δράσεις της ΕΛ.ΑΣ που πραγματοποιούνται στην ακριτική μας περιοχή για την πάταξη της εγκληματικότητας παρέχουν απτά αποτελέσματα στη βελτίωση του επιπέδου ασφαλείας των συμπολιτών μας. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, όσο αδιαμφισβήτητη είναι η ανθρωπιά και η αποτελεσματικότητα με την οποία χειρίζονται τις ευαίσθητες υποθέσεις οι συνάδελφοί μας.
Αναφερόμαστε στο πρόσφατο περιστατικό σύλληψης από την Υ.Α Καστοριάς, ενός ημεδαπού για παραβάσεις κακουργηματικού χαρακτήρα, ο οποίος λίγο πριν τη σύλληψη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και διασώθηκε έπειτα από ενέργειες των συναδέλφων μας, οι οποίοι φρόντισαν για την άμεση διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς συγχαίρουμε και στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας οι οποίοι μέσα από την αστυνομική τους δράση αναδεικνύουν καθημερινά το ανθρώπινο πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ, υπηρετώντας αξίες όπως η ανθρωπινή ζωή, ο σεβασμός του Νόμου, η αλληλεγγύη, η ελευθερία και η κοινωνική συνοχή.
Ο Νόμος είναι Νόμος και ισχύει για όλους, όμως η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη!!!
Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο-                                                -Ο-
Πρόεδρος                           Γενικός Γραμματέας
ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                  ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Σε 4 μόλις ημέρες έκανε 109 αναρτήσεις ο 47χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Καστοριάς για εκδικητική πορνογραφία

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Καστοριάς 47χρονος για εκδικητική πορνογραφία – Λίγο πριν τη σύλληψη του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

 

 

Back to top button