ΚαστοριάΝεστόριοτελευταίες ειδήσεις

Νεστόριο: Όταν Παντελής Δημητριάδης ανακατασκεύασε ένα παλιό στρατιωτικό τζιπ για τον Βασίλη Καρρά! (φωτο – βίντεο)

Ήταν ένα απόγευμα πριν από δεκαπέντε χρόνια περίπου και ερχόμενος από τα Γιάννενα προς Θεσσαλονίκη (δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα ή Εγνατία οδός) πέρασε από το Νεστόριο. Στο δρόμο για Καστοριά πέρασε έξω από τόν Ξενώνας “Βάττυνα” και του έκανε εντύπωση η συλλογή από στρατιωτικά τζιπάκια που διαθέτω.
Κατέβηκε από ένα τζιπ μάρκας BMW και αφού με βρήκε ζήτησε να δει από κοντά την συλλογή μου. Του άρεσε πολύ ένα Μ151Α2 και έβγαλε αμέσως ένα μπλοκ επιταγών και μου λέει πες μου πόσα να γράψω και το παίρνω τώρα με αυτό θά φύγω. “Ωπα ρε μεγάλε” του λέω “μη βιάζεσαι τόσο όλα τα πράγματα δεν αγοράζονται με χρήμα, αυτά όλα τα έχω φτιάξει με τα χέρια μου επειδή τά γουστάρω και όχι από εμπορικό σκοπό“, χωρίς μέχρι τότε νά έχω καταλάβει ότι είναι ό Βασίλης Καρράς!.
Αμέσως ζητώντας μου συγνώμη μου είπε με ευγένεια πως δεν ήθελε να με προσβάλει και πως τώρα ασχολείται με το τραγούδι αλλά στα νιάτα του δούλευε και αυτός σαν φαναρτζής στην Θεσσαλονίκη και πως τώρα το χόμπι του είναι ή συλλογή παλιών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών και πώς σκέπτεται να κάνει μία έκθεση κάπου εκεί στο χωριό της Ειρήνης .
Αφού έσπασε ό πάγος μεταξύ μας του υπέδειξα από που μπορεί να βρει ένα παλιό στρατιωτικό τζιπ να μου το στείλει και εγώ θα το έφτιαχνα. Πραγματικά την επόμενη κιόλας μέρα μου τηλεφώνησε και μου είπε πώς μέχρι το βράδυ θα είναι το παλιό τζιπ στον χώρο μου . Από την επόμενη μέρα άρχισα τις εργασίας και είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία συνεχώς, κάποια στιγμή μου είπε πως θέλει να το κάνω όσο γίνεται πιο όμορφο με τίς καλύτερες ζάντες αλουμινίου? Εκεί τον μάλωσα και του είπα πως ένα τέτοιο ιστορικό κομμάτι πρέπει να γίνει όσο πιο αυθεντικό γίνεται και τον έπεισα τελικά! Στη συνέχεια με πίεζε να το τελειώσω μέχρι μία συγκεκριμένη ημερομηνία γιατί είχε πρεμιέρα με την Βανδή σε ένα κέντρο εκεί στην περιοχή του Αεροδρομίου και ήθελε να κάνει εμφάνιση με το τζιπ.
Πραγματικά έβαλα τα δυνατά μου και τελείωσα την αναπαλαίωση στον χρόνο που έπρεπε.Το παρέλαβε οκτώ ή ώρα τό βράδυ την ημέρα της πρεμιέρας, με πήρε τηλέφωνο και αφού μου είπε χίλια ευχαριστώ μου λέει: “Παντέλο ξεκίνα σού έχω μπουκάλι πρώτο τραπέζι πίστα!”
Αυτός ήταν ο Μπιλαρος τεράστιος με καρδιά μικρού παιδιού!
Παντελής Δημητριάδης
Δείτε στο βίντεο τη συλλογή αυτοκινήτων του Βασίλη Καρρά, όπου υπάρχει και το συγκεκριμένο τζιπ:

 

Back to top button