ΑθλητικάΚαστοριά

Με ειδική τροπολογία της κυβέρνησης συνεχίζει τη λειτουργία της η ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΑΕ (βίντεο)

Η Μαρία Αντωνίου σε κοινές δηλώσεις με το Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, με ιδιαίτερη αναφορά στη διευθέτηση του ζητήματος της Εταιρείας ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΑΕ του Δήμου Καστοριάς. Όπως τόνισαν και οι δύο ήταν μία συντονισμένη προσπάθεια που έγινε με συγκεκριμένες ενέργειες και λεπτούς χειρισμούς, όπου καταλύτης υπήρξε η βουλευτική τροπολογία που κατατέθηκε από τη Μαρία Αντωνίου, σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο και ψηφίστηκε στις 20 Δεκεμβρίου.
Η συγκεκριμένη τροπολογία αφορά όχι μόνο στην ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΑΕ αλλά και άλλες δημοτικές εταιρείες της χώρας, οι οποίες είχαν παλαιότερα τρεις συνεχόμενες ζημιογόνες χρονιές και θα έπρεπε να λυθούν, όμως τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν κερδοφορία.
Ο δήμαρχος ευχαρίστησε και δημόσια τη βουλευτή για τη σημαντικότατη παρέμβασή της και την επίλυση του προβλήματος, έτσι ώστε η Εταιρεία να μπει σε μία αναπτυξιακή πορεία και να καταστεί η κορωνίδα του τουριστικού τομέα στο Δήμο Καστοριάς.
Όπως τόνισε μάλιστα η βουλευτής, η καλή συνεργασία που υπάρχει με την τοπική αυτοδιοίκηση και τη κυβέρνηση θα δώσει ακόμη περισσότερα έργα στην περιοχή για τη συνολική ανάπτυξη της Καστοριάς, υπενθυμίζοντας πως ένα από αυτά είναι το Ναυταθλητικό Κέντρο Καστοριάς.

Back to top button