Καστοριά

Η κατάσταση στους δρόμους της Καστοριάς αυτές τις ημέρες είναι δύσκολη…

Όλοι εσείς που οδηγείτε ενσυνείδητα αντίθετα σε μονόδρομο για να γλιτώσετε κάποια μέτρα, όπως π.χ. η κυρία χθες στη Διάκου, στο ύψος του ΝΕΔΑΝΗ που γνώριζε πολύ καλά πώς πάει και ούτε που καταδέχτηκε να γυρίσει το βλέμμα, όταν θέλησα να την ενημερώσω, παρά το σοκ…
🎀Όλοι εσείς που έχετε ξεχάσει χαλασμένο τον διακόπτη των φλας και των αλάρμ στα οχήματά σας και ξεπαρκάρετε βασιζόμενοι στη διαίσθησή σας και στα αντανακλαστικά του οδηγού του διερχόμενου οχήματος.
🎀Όλοι εσείς που ανυπομονείτε να πιείτε καφέ στην παραλία και προσπερνάτε ακόμα κι από δεξιά στην Λεωφόρο των Κύκνων μπερδεύοντάς την με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος!
🎀Όλοι εσείς που υποφέρετε από διάρροια ενώ διέρχεστε από την σκοτεινή “Πέτρα” και προσπερνάτε ο,τι κινείται προκειμένου να προλάβετε.
🎀Όλοι εσείς που ποδηλατείτε εκτός ποδηλατόδρομου, χωρίς να τηρείτε τον ΚΟΚ και απαιτείτε ανοχή και προτεραιότητες… έτσι απλά, γιατί ποδηλατείτε!
🎀Όλοι εσείς που περπατάτε και διασχίζετε τον δρόμο χωρίς να τσεκάρετε αν έρχεται κάποιο όχημα, την τελευταία στιγμή, εκτός διάβασης.
🎀Όλοι εσείς που διπλοπαρκαρετε και αν δεν ανάψει τη σειρήνα η τροχαία, δεν το “κουνάτε”.
🎀Όλοι εσείς που ξεχάσατε ότι η Μ. Αλεξάνδρου είναι δρόμος για το νοσοκομείο και παρκάρετε όπου βρείτε, για μια βόλτα κάτω από τα δέντρα με τα όμορφα λαμπάκια, για φαγητό ή να δείτε το Ντολτσό. (Το ΕΚΑΒ κάνει πολλά χιλιόμετρα αυτές τις μέρες, αν προσέξατε)
Φίλοι οδηγοί delivery και οδηγοί μηχανών…δεν έχουμε συνέχεια την προσοχή μας στον καθρέφτη αν και πότε θα χωθείτε μπροστά μας ξαφνικά! Κι επειδή δε χωράτε πρέπει να φρεναρουμε κιόλας για να μην σας χτυπήσουμε….χωρίς άλλα σχόλια!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Η κατάσταση στους δρόμους αυτές τις ημέρες είναι δύσκολη! Για τα δεδομένα της Καστοριάς είναι δύσκολη, ναι…για αλλού δεν υπολογίζεται ως κίνηση.
Κάμποσοι επισκέπτες δυσκολεύονται -για άγνωστους λόγους- στην ανάγνωση των STOP, στους μονόδρομους, στις προτεραιότητες και σε άλλα πολλά, από τα οποία αποδεικνύεται η κάκιστη σήμανση που έχουμε στην πόλη (για να μπερδεύονται τόοοσοι πολλοί κάτι σημαίνει)!
Ας προσπαθήσουμε όλοι να κυκλοφορούμε λίγο πιο όμορφα αυτές τις μέρες για να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις.
Οι αποστάσεις είναι μικρές…αφήστε τα ΙΧ και απολαύστε περιπάτους και διαδρομές με τα πόδια! Και φυσικά αλκοόλ και τιμόνι ίσον ⛔️⛔️⛔️!
Τα TAXI μας είναι πάντα διαθέσιμα να σας εξυπηρετήσουν και για λίγα € δεν αξίζει να το ρισκάρετε!
Καλή Παραμονή!
About Kastoria

Back to top button