ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Επίσημη πρώτη Δημήτρη Σαββόπουλου στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς (φωτογραφίες)

Με την επίσημη δοξολογία στην Μητρόπολη και την κοπή της βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024, ο καθιερωμένος εορτασμός για την «Πρώτη του Έτους», από τον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς κκ Καλλίνικο , των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, Φορέων, Συλλόγων, Σωματείων και πολιτών της Π.Ε. Καστοριάς.

Στην συνέχεια ακολούθησε, σε ένα εγκάρδιο κλίμα, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, παρουσία του νέου Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς,  Δημήτρη Σαββόπουλου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστοριάς κκ Καλλίνικου, της Βουλευτή Μ. Αντωνίου, του Θ. Αντιπεριφερειάρχη Π. Χαρούμενου, της Περιφερειακής Συμβούλου Ο. Τράσια, του Αντιδημάρχου Καστοριάς Σ. Πέλκα, του Δημάρχου Άργους Ορεστικού Π. Κεπαπτσόγλου, του Διοικητή του 15ου Συντάγματος , του Διευθυντή της Αστυνομικής Δ/νσης Καστοριάς, του Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, του Δ/τη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α. Ξανθόπουλου, του πρ. Βουλευτή Ζ. Τζηκαλάγια, του πρ. Αντιπεριφερειάρχη Σ. Αδαμόπουλο, του προέδρου της Ένωσης Αποστράτων X. Δούκη, του εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης Χ. Παύλου, του προέδρου Συλλόγου Καστοριέων  Νέας Υόρκης Δ. Σιώκη, εκπροσώπων των ΜΜΕ και πολιτών.

«Χρόνια Πολλά με υγεία, σύμπνοια και καλή συνεργασία όλων μας για το καλό της Καστοριά μας, η περιοχή μας τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και πρέπει όλοι μας να συνεργαστούμε για την αποτελεσματικότερη λύση τους» ευχήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς,  Δημήτρης Σαββόπουλος.

Οι παρευρισκόμενοι επίσημοι αντάλλαξαν θερμές ευχές για μια δημιουργική χρόνια για την περιοχή μας.

Τυχερή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν η δημοσιογράφος Ψωμαδάκη Ελένη.

Επίσημος Εορτασμός για την 1η του Έτους στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Επίσημος Εορτασμός για την 1η του Έτους στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Ποδαρικό π. Φιλώτα Ταλίδη στον Δημήτρη Σαββόπουλο!

Back to top button