ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Στιγμές συγκίνησης στην κοπή της βασιλόπιτας του Φιλόπτωχου Ταμείου Ι.Ν. Αγ.Γεωργίου Νέας Ζούζουλης

Αποχαιρετίσαμε τον πατέρα Ηλία Τσουμήτα, ο οποίος αναλάμβανει καθήκοντα στον Ι.Ν. Αγίων Πάντων

Το Φιλόπτωχο Ταμείο της ενορίας του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Νέας Ζούζουλης έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα την Κυριακή 14/1/2024. Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο π.  Γεώργιος Ανδρεάδης, ο νέος ιερέας της ενορίας μας, καθώς ανέλαβε καθήκοντα στο ναό μας την ίδια ημέρα.

Ευχόμαστε να είναι γερός ,  να μας χαρίσει από τη δική του ψυχή τα καλύτερα εφόδια και να μας καθοδηγήσει με επιτυχία στο δρόμο του Θεού.

Η ατμόσφαιρα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, γιατί είχαμε τη χαρά και τον ενθουσιασμό να καλωσορίσουμε τον νέο μας ιερέα, αλλά είχαμε και  την  ευκαιρία να  αποχαιρετίσουμε τον πατέρα Ηλία Τσουμήτα , ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα στον Ι.Ν. Αγίων Πάντων, όπως ο ίδιος επιθυμούσε.  Αισθήματα   χαρμολύπης κυριαρχούσαν στην ατμόσφαιρα. Είχαμε την ευλογία να έχουμε στην εκκλησιαστική μας οικογένεια για 15 χρόνια έναν ιερέα, καλοσυνάτο, ακούραστο, ταπεινό, ευγενικό που έφερε πολλές νέες ιδέες, καθιέρωσε καινοτομίες στην εκκλησία μας και μαζί με την οικογένειά του προσέφερε το καλύτερο δυνατό του εαυτού του, της ψυχής του.  Εμείς, οι ενορίτες, του προσφέραμε, ως ένδειξη αγάπης και ευγνωμοσύνης, για το έργο που προσέφερε αναμνηστικά δώρα, μια εικόνα του Χριστού και έναν επιστήθιο σταυρό.

Τον αγαπήσαμε και θα τον θυμόμαστε πάντα!

Ευχόμαστε να είναι γερός και να μας έχει στις προσευχές του. Καλό ξεκίνημα στη νέα του ενορία!

Τέλος ευχόμαστε Καλή Χρονιά με Υγεία και Αγάπη σε όλους τους ενορίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς, γιατί πάντα στηρίζουν το έργο του φιλόπτωχου ταμείου και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να επιτελέσουμε το έργο μας.

Το Φιλόπτωχο Ταμείο

Ι.Ν.Αγ.Γεωργίου Ν. Ζούζουλης

 

Back to top button