ΕλλάδαΚοζάνη

ΝΕΦΡΟΓΕΝΕΣΙΣ: Υπηρεσίες Αιμοκάθαρσης Υψηλών Προδιαγραφών (Εικόνες-Βίντεο)

Μοναδική Μ.Χ.Α στην Δυτική Μακεδονία 

Η MXA «Νεφρογένεσις», η πρώτη ιδιωτική Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στην Δυτική Μακεδονία , ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2023 στα Κοίλα Κοζάνης, με βασικό σκοπό την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους ασθενείς με τελικό στάδιο χρόνιας νεφροπάθειας.

Υπερσύγχρονα Μηχανήματα  του Ιαπωνικού Οίκου NIPRO 

Η MXA «Νεφρογένεσις», διαθέτει 17 σύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης του ιαπωνικού οίκου  NIPRO, SURDIAL-X-2 τα οποία επιτρέπουν τη διενέργεια όλων των σύγχρονων μεθόδων αιμοκάθαρσης (κλασική αιμοκάθαρση και On Line HDF).

Σύγχρονο Σύστημα Επεξεργασίας Νερού 

Παράλληλα η μονάδα διαθέτει το σύγχρονο σύστημα επεξεργασίας νερού WATERA με διπλή αντίστροφη ώσμωση και δυνατότητα θερμικής απολύμανσης το οποίο εξασφαλίζει την παροχή εξαιρετικά καθαρού νερού για την διενέργεια της θεραπείας

Ιατρικό προσωπικό με 2 Νεφρολόγους 

Η ιατρική ομάδα της Μ.Χ.Α Νεφρογένεσις αποτελείται από εξαιρετικούς επαγγελματίες, όπως ο κος Φούντογλου Αναστάσιος, επιστημονικός υπεύθυνος νεφρολόγος, η κα Καλλιόπη Ποζουκίδου, ειδικός νεφρολόγος και ο κος Αθανάσιος Βόμβας, ειδικός παθολόγος πιστοποιημένος στην παρακολούθηση ασθενών σε αιμοκάθαρση.  Σε συνεργασία με τους καρδιολόγους, Χαράλαμπο Τσεβεκίδη και Δημήτρη Τσιανάκα, το ιατρικό προσωπικό διασφαλίζει ότι κάθε πτυχή της υγείας των ασθενών καλύπτεται. Επιπλέον η Μ.Χ.Α έχει συνεργασία και με άλλες ειδικότητες, όπως αγγειοχειρουργούς, ουρολόγους, γαστρεντερολόγους και πολλούς άλλους επαγγελματίες.

Ιδανικό περιβάλλον για τον ασθενή 

Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις της Μ.Χ.Α Νεφρογένεσις, την διαφοροποιούν σαφώς από άλλες παρόμοιες δομές υγείας της ευρύτερης περιοχής, και προσφέρουν στους ασθενείς την δυνατότητα να λαμβάνουν την θεραπεία τους σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με τις απαραίτητες ανέσεις.

Δωρεάν μέσω ΕΟΠΥΥ

Και φυσικά όλα αυτά παρέχονται εντελώς δωρεάν στους ασθενείς μας, καθώς η μονάδα είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ. Εντελώς δωρεάν είναι επίσης και οι εξετάσεις που διενεργούνται στα διαγνωστικά κέντρα της πόλης (υπέρηχοι, ακτινογραφίες, αξονικές και μαγνητικές) καθώς κάτι τέτοιο προβλέπεται για όλους τους ασθενείς που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση στην χώρα μας.

nefrogenesis.gr

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ραντεβού καλέστε στο 2461200520  ή επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο για την περιοχή της Καστοριάς

Back to top button