Ελλάδα

Γιουβαρλάκια κοτόπουλου με γιουβέτσι λαχανικών

Μία πεντανόστιμη συνταγή μας παρουσιάζει ο σεφ Ζαν – Λουί Καψαλάς, με κοτόπουλο και γιουβέτσι από λαχανικά.
Υλικά που θα χρειαστούν για τα γιουβαρλάκια λαχανικών:
400 γρ. κιμάς κοτόπουλου
1 κρεμμύδι
2 κόκκινες πιπεριές
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. ντομάτα
1 αυγό
40 γρ. γαλέτα καλαμπόκι
40 γρ. τυρί τριμμένο
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ξύσμα από λεμόνι
Αλάτι – πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 ζωμό κοτόπουλο
Υλικά που θα χρειαστούν για το γιουβέτσι:
400 γρ.μέτριο κριθαρότο
2 καρότα καρέ
1 τεμάχιο κολοκυθάκια καρέ
1 κλωνάρι σέλερι
1 σκόρδο
Ελαιόλαδο
1 χυμό λεμονιού
1 κ.σ. ταχίνι
½ ποτήρι λευκό κρασί
150 γρ. τυρί τριμμένο
Αλάτι – πιπέρι



Back to top button