ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Αιγύπτιος Ibrahim Androw στην Καστοριά (δηλώσεις)


O Ibrahim Androw ήρθε στην Καστοριά. Επικυρώθηκε η συμφωνία του με την ομάδα, με την έκδοση του δελτίου του κι είναι έτοιμος να αγωνιστεί με την ερυθροκίτρινη φανέλα. Έτσι ο ποδοσφαιριστής τίθεται κανονικά στην διάθεση του Πασχάλη Δημητρίου, για το παιχνίδι της Κυριακής. Η αρχική συμφωνία του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή με Αυστριακό διαβατήριο, με την Καστοριά (προπονείται εδώ κι αρκετές ημέρες με την ομάδα), επικυρώθηκε σήμερα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την έκδοση του δελτίου του.
Ο Ibrahim Androw, έχει γεννηθεί στο Κάιρο της Αιγύπτου, στις 04/05/2004 κι έχει ύψος 1.86 και βάρος 77 Kgr. Αγωνίζεται κυρίως σαν κεντρικός αμυντικός, αλλά και σαν κεντρικός επιθετικός, με την ίδια επιτυχία.
Η ποδοσφαιρική πορεία του Ibrahim Androw, έχει ως εξής:
2018-2020: Donau Klangefurt U15
2020-2021: Annabichler II (α’ εξάμηνο) – AKA Klafu U 18 (β΄εξάμηνο)
2021-2023: AKA Klafu U18
2023-2024: SV Donau Klagenfurt (α’ εξάμηνο)
Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Ibrahim Androw, με την ευγενική βοήθεια του συμπαίκτη του Νίκου Κόκκα, που έπαιξε τον ρόλο του διερμηνέα, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Καστοριά κι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα που θα φορέσω την φανέλα αυτής της ιστορικής ομάδας. Η συμμετοχή μου στο Ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Η ομάδα μου διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω την Καστοριά να πετύχει στους στόχους της. Το κλίμα είναι άριστο κι όλοι οι συμπαίκτες μου με έχουν αγκαλιάσει και με έχουν σκλαβώσει με τη συμπεριφορά τους. Η παρουσία του προπονητή που γνωρίζει την Γερμανική γλώσσα με κάνει να αισθάνομαι πιο άνετα και να μπορώ να ακολουθώ καλύτερα τις οδηγίες του. Ευχαριστώ τους υπέροχους ανθρώπους της Καστοριάς που με έφεραν στην ομάδα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να τους δικαιώσω”.
«Ibrahim σε καλωσορίζουμε στην Καστοριά και σου ευχόμαστε καλό υπόλοιπο της σεζόν με Υγεία και χωρίς τραυματισμούς»

Back to top button