ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Αποτελέσματα αγώνων του Α.Σ. Καστοριάς το Σαββατοκύριακο (φωτογραφίες)

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιανουαρίου 2024

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Α΄Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ Β΄ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ 37-78

Για το Παιδικό πρωτάθλημα η ομάδα μας αντιμετώπισε στην Κοζάνη τους Διόσκουρους Β΄, πετυχαίνοντας μια εύκολη νίκη με σκορ 37-78.

Α.Σ. Καστοριάς Α΄ (Καραταγλίδης): Αντωνιάδης Αν., Κωνσταντίνου Ηλ., Κωνσταντίνου Γ., Εφραιμίδης Μ. Καραβατάκης Κ., Στεφάνου Β., Γκόσδας Δ., Σιμώτας Ορ., Μαυροδήμος Αγγ., Καρακώστας Κ., Τσάκας Χ. και Ζήλας Δ.

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

 Άλλη μια σειρά φιλικών αγώνων για τις ακαδημίες μας και συγκεκριμένα των τμημάτων Γ-Δ & Ε-ΣΤ του δημοτικού, πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Άργους με αντίστοιχα τμήματα ακαδημιών του Α.Σ. Άργους, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Άργους για την άψογη συνεργασία και τη φιλοξενία και τους γονείς που συνόδεψαν τα παιδιά, τα φιλικά παιχνίδια έδωσαν μεγάλη χαρά για άλλη μία φορά, στους μικρούς μας αθλητές.

Επίσης το Σαββατοκύριακο, ο αθλητής του συλλόγου μας Παναγιώτης Ντόντης συμμετείχε με την ομάδα του «Βορρά» στο τουρνουά “Rising Stars”, που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ NATIONAL LEAGUE 2 2023-24

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ _Άροσις – Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ ΒΟΛΟΥ 73-75

Για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος National League 2, ο Α.Σ. Καστοριάς_άροσις ηττήθηκε από τον Αλμυρό Βόλου με 73-75.

Η ομάδα μας, αν και παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, ήταν ανταγωνιστική απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με εναλλαγές στο σκορ 1ο δεκάλεπτο 17-21, ημίχρονο 39-38, 3ο δεκάλεπτο 58-56. Έτσι φτάσαμε στο 4ο δεκάλεπτο που κρίθηκαν όλα. Οι παίκτες μας κατάφεραν λίγο πριν το τέλος να ξεφύγουν με 73-67, αλλά με ένα 0-8, οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν τη νίκη μέσα από τα χέρια μας, 73-75.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για την ομάδα μας.

Πολλά συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια στους παίκτες μας!

Τυχεροί όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο της Μεσοποταμίας και παρακολούθησαν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση στην ομάδα.

Επόμενη αγωνιστική άλλο ένα ντέρμπι εντός έδρας, με τους πρωτοπόρους Τιτάνες Παλαμά.

Αμέσως μετά τον αγώνα οι αθλητές και ο προπονητής της ομάδας είχαν την χαρά, να απολαύσουν ένα υπέροχο δείπνο στο εστιατόριο «Το στέκι της παρέας».

Δεκάλεπτα: 17-21, 39-38, 58-56 και 73-75

Α.Σ. Καστοριάς – άροσις(Καραταγλίδης): Μπέγος Ρ. 22(4), Τερσενίδης Χρ.6, Χότζα Ερ. 11(1), Παγανάς Γ.4, Σαρρής Ιωαν.2, Παπαδημητρίου Ηλ. 8(1), Πιπερόπουλος Ηλ.9(3), Παντελίδης 11(1), Στεφανής Γ., Κορομπίλιας Γ., Μονοβασίλης Αλ. και Κώτσης Π.

Back to top button