Καστοριά

Μόλις που προλαβαίνετε τα προγράμματα κατάρτισης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ειδικότητες)

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας καλεί τους ανέργους οι οποίοι είναι κάτοχοι Επιταγής Κατάρτισης (VOUCHER) του έργου «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες Β ΚΥΚΛΟΣ» της ΔΥΠΑ, και δεν έχουν ήδη επιλέξει εκπαιδευτικό πρόγραμμα να σπεύσουν  να ενταχθούν άμεσα σε ένα από τα προγράμματα κατάρτισης που θα υλοποιηθούν στην Καστοριά.

Η ΔΥΠΑ ανακοίνωσε ότι όλα τα προγράμματα πρέπει να ξεκινήσουν το αργότερο 15 Φλεβάρη.

Οι ειδικότητες είναι οι εξής:

  1. Δεξιότητες στα λογιστικά φύλλα και την ανάλυση δεδομένων (ημερομηνία έναρξης 3/2/2024)
  2. Οργάνωση και χρονοπρογραμματισμός έργων (ημερομηνία έναρξης 5/2/2024)
  3. Διαχείριση περιεχομένου (CMS) και διαδικτυακές εφαρμογές (ημερομηνία έναρξης 7/2/2024)

Οι 70 ώρες δια ζώσης κατάρτισης, 12 ημέρες, θα πραγματοποιηθούν στην Καστοριά, στην πλειονότητά τους Σάββατο πρωί 09:00-15:00. Όλες οι υπόλοιπες ώρες κατάρτισης είναι απογευματινές 15:00-22:00.

Τα αναλυτικά ωρολόγια προγράμματα θα τα βρείτε στο https://sites.google.com/view/kedivim2024

Περισσότερες πληροφορίες στο 2467440009 και στο [email protected]

Δέκα λόγοι για να επιλέξετε  ένα από  τα προσφερόμενα προγράμματα κατάρτισης:

  1. Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. έχει εμπειρία από πληθώρα επιτυχημένων προγραμμάτων επιμόρφωσης και πολύ πετυχημένη συνεργασία με τον Ο.Α.Ε.Δ. (Δ.ΥΠ.Α.) σε πρόγραμμα κατάρτισης. Ακολουθεί και εφαρμόζει πιστά εγκεκριμένες και πιστοποιημένες κατά ISO 21001:2018 διαδικασίες.
  2. Αποκτά πρόσθετο πιστοποιητικό του Πανεπιστημίου. Πιστοποιητικό χαρακτηρισμένο με μονάδες ECEVET, το διεθνές σύστημα αναγνώρισης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. που μπορεί να αναγνωριστεί διεθνώς ως προσόν από οποιοδήποτε σχετικό φορέα.
  3. Έχει επιβράβευση (bonus) αν ολοκληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα και καταφέρει να πιστοποιηθεί σε αυτό. Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ πρόσθετη πιστοποίηση στις Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής σύμφωνη με τις απαιτήσεις του ΦΕΚ Β2123/14 που αποδέχονται ο ΑΣΕΠ και οι δημόσιοι φορείς.
  4. Παρακολουθεί συνεπή, ελεγχόμενη σε πολλά επίπεδα κατάρτιση από πιστοποιημένους επιμορφωτές του ειδικού μητρώου του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.
  5. Τα προγράμματα υλοποιούνται σε άνετους, εξοπλισμένους χώρους με σύγχρονα μέσα και παιδαγωγικά εργαλεία, αίθουσες και εργαστήρια.
  6. Χρησιμοποιείται δοκιμασμένη, εγγυημένη πλατφόρμα για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. Πλατφόρμα με συνδρομή χρόνων, που έχει δοκιμαστεί σε χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης με χιλιάδες εκπαιδευόμενους.
  7. Παρέχεται πρόσθετο υλικό, ηλεκτρονικός χώρος φιλοξενίας δημιουργημάτων για κάθε εκπαιδευόμενο για τις ανάγκες των προγραμμάτων κατά τη διάρκεια τους ακόμα προσφέρονται και ποιοτικά εδέσματα κατά τα διαλείμματα.
  8. Δικτυακά τεστ προετοιμασίας για την τελική πιστοποίηση από τον φορέα πιστοποίησης.
  9. Εσύ ελέγχεις και εσύ κρίνεις την ποιότητα και τον τρόπο υλοποίησης των προγραμμάτων. Βασική επιδίωξη του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ αποτελεί η ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Αξιολογείτε τα προγράμματα μέσω διαμορφωμένου ερωτηματολογίου με συγκεκριμένους άξονες και δείκτες αξιολόγησης.
  10. Έχεις έκπτωση στα αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος                         Οι Ακαδημαϊκοί Υπεύθυνοι

                          Σινάτκας Ιωάννης                  Φωτιάδης Δημήτρης, Καπαγερίδης Ιωάννης

Back to top button