ΑθλητικάΚαστοριά

Ισοπαλία της Καστοριάς 1-1 στον Πιερικό (αποτελέσματα – βαθμολογία – φωτο – βίντεο_)

Δεν κατάφερε η Καστοριά να επαναλάβει την περσινή νίκη μέσα στον Πιερικό, φέρνοντας ισοπαλία 1-1

Στο 5΄ , μετά από εκτέλεση φάουλ για την Καστοριά, ο Σαββόπουλος Κυρ., έπιασε γυριστό σουτ, από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 8′ μετά από μία επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Χατζηκωνσταντινου, δεν κατάφεραν ο Ματσούκας και ο Καλαϊτζης να βρεθούν στην τροχιά της μπάλας. Στο 12′ πολύ επικίνδυνη στιγμή για την Καστοριά, ο Μανακίτσας έβγαλε κάθετη πάσα για τον Πάλλα, που νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Μπαλαφα, ο οποίος εδιωξε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέσθηκε γρήγορα και ο Κόκκας που έγινε αποδέκτης της μπάλας, σούταρε έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1). Στο 15′ νέα επικίνδυνη στιγμή για την Καστορια, όταν από γύρισμα από τα δεξιά του Κόκκα, ο Irinimbabzi δεν εδιωξε όπως θα ήθελε, η μπάλα έφτασε στον Πάλλα, που από πλεονεκτική θέση πλάσαρε ψηλά άουτ. Στο 23΄ ο Τσάνι έπιασε το σουτ, έξω από την περιοχή, ο Μπαλάφας απέκρουσε σωτήρια και η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του. Στο 28′ αψιμαχίες μέσα στην περιοχή της Καστοριάς σε κόρνερ που κέρδισε ο Πιερικός, ο διαιτητής παρατηρεί με κίτρινη κάρτα τους Ματσούκα και Αντωνιάδη. Στην εκτέλεση από τον Οικονομικό, ο Irinimbabzi έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 34′ τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Πιερικό, όταν μετά από κόρνερ του Οικονομικού, ο Μακριδης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι όμως δεν κατάφερε, εξ επαφής, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.
Στο 45′ διπλή προσπάθεια του Οικονομικού, μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε πάνω από τα γκολπόστ της Καστοριάς.
Στο 48′ ο Πιερικός πίεσε ψηλά στην άμυνα της Καστοριάς, η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή και ο Κατσαβάκης έξυπνα βγήκε ανάμεσα στους αμυντικούς και τον Κράτσιο και με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Στο 50′ κίτρινη κάρτα στον Μωυσιάδη. Στο 52′ σε σέντρα του Κατσαβακη, οι αμυντικοι της Καστοριάς μπερδεύονται η μπάλα χτυπάει σε κάποιο χέρι, ομως ο διαιτητής της συνάντησης δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 60′ σε εκτέλεση φάουλ του Κατσαβακη, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και ο Κράτσιος Χρ., με δυσκολία πέταξε τη μπάλα σε κόρνερ. Στην εκτέλεση ο Καλαϊτζής, με τακουνάκι, έστειλε τη μπάλα, προς την εστία, όμως απομάκρυναν οι αμυντικοί σε νέο κόρνερ. Στο 61′ κίτρινη κάρτα στον Οικονομικό. Στο 65′ κίτρινη κάρτα στον Irinimbabzi. Στο 70′ ο Πιερικός ειχε πολυ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κατσαβάκης, διαγώνια μέσα στη περιοχή, σούταρε δυνατά μόλις άουτ! Στο 71′ ο Κατσιαμητας ξέφυγε ταχύτατα από τα αριστερά, η σέντρα σουτ του, όμως, πέρασε λίγο άουτ. Στο 77′ τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Πιερικο, όταν σε σουτ του Καρατάσιου, από το υψος του πέναλτι, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών και το νέο σουτ του Κούλαλη εδιωξε με τα πόδια, πάνω στη γραμμή, ο Κράτσιος Χρ. Στο 84′ μεγάλη ευκαιρία για την Καστοριά, σε κόντρα επίθεση η μπάλα έφτασε στον Κόκκα, όμως στο τετ α τετ ο Μπαλάφας έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 90΄ κίτρινη κάρτα στον Κράτσιο Χρ., για καθυστέρηση.
Διαιτητής: Τζίκας Φώτιος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)
Βοηθοί: Χολάνης Χρήστος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)
Μπόλης Στέργιος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)
Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδης, ΔΦεληγιάννης (87΄ Ματζαλάκου), Καλαϊτζής, Irinimbabzi, Κατσιαμήτας (72΄ Χατζηπουργάνης), Κατσαβάκης, Ματσούκας (62΄ Κούλαλης), Οικονομικός (62΄ Φράγκος), Καρατάσιος (87΄ Στόιος).
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Διγκόζης, Μωυσιάδης, Σαββόπουλος Κυρ., Αντωνιάδης, Μανακίτσας, Κόκκας, Παπαγεωργίου, Πάλλας,(69΄ Κυριζάκης), Τσάνι, Σαββόπουλος Ευαγ.
Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής
Αστέρας Πετριτή – Βατανιακός 2-0
Κιλελέρ – Α. Ο. Νέας Αρτάκης 0-1
Τρίκαλα – Σβορώνος 1-0
Αναγέννηση Άρτας – Θεσπρωτός 1-0
Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού – Εορδαϊκός 0-2
Θύελλα Κατσικά – Α. Ε. Λευκίμμης 2-1
Πιερικός – Καστοριά 1-1
Μαγνησιακός – Π. Ο. Φήκης δ. δ.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Ζάκυνθος 0-1

Η επόμενη (22η) αγωνιστική
Κιλελέρ – Αστέρας Πετριτή
Βατανιακός – Τρίκαλα
Α. Ο. Νέας Αρτάκης – Αναγέννηση Άρτας
Σβορώνος – Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού
Θεσπρωτός – Θύελλα Κατσικά
Εορδαϊκός – Πιερικός
Α. Ε. Λευκίμμης – Μαγνησιακός 3-0 α. α.
Καστοριά – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (10/02/2024)
Π. Ο. Φήκης – Ζάκυνθος 0-3 α. α.

Back to top button