ΑθλητικάΚαστοριά

Νίκες το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες του ΑΣ Καστοριάς (φωτογραφίες)

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς_άροσις για το Σαββατοκύριακο 3-4 Φεβρουαρίου 2024

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Α΄Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ 22-77

Για το Παιδικό πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. ο Α.Σ. Καστοριάς αντιμετώπισε τον Πρωτέα Γρεβενών εκτός έδρας, τον οποίο και νίκησε εύκολα 22-77.

Α.Σ. Καστοριάς Α΄ (Καραταγλίδης): Αντωνιάδης Αν., Κωνσταντίνου Ηλ., Κωνσταντίνου Γ., Εφραιμίδης Μ. Καραβατάκης Κ., Στεφάνου Β., Γκόσδας Δ., Σιμώτας Ορ., Μαυροδήμος Αγγ., Καρακώστας Κ., Τσάκας Χ. και Λέκκος Αθ.

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ NATIONAL LEAGUE 2 2023-24

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ _Άροσις – Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ 77-74

Για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος National League 2, ο Α.Σ. Καστοριάς_άροσις φιλοξένησε στο κλειστό γυμναστήριο Μεσοποταμίας τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, Τιτάνες Παλαμά.

Σ’ ένα ακόμα πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει την κορυφή.

Οι παίκτες μας μπήκαν αποφασισμένοι από την αρχή, παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ 20-15 1ο δεκάλεπτο, ημίχρονο 39-31, 3ο δεκάλεπτο 63-51 με εντυπωσιακό τρίποντο του Τερσενίδη, πίσω από το κέντρο του γηπέδου.

Το 4ο δεκάλεπτο δεν ήταν για καρδιακούς. Οι Τιτάνες κατάφεραν λίγο πριν το τέλος να ισοφαρίσουν 71-71, αλλά εκεί οι παίκτες μας έδειξαν πραγματικά πόσο ήθελαν τη νίκη. Τελικό 77-74. Αυτή ήταν μόλις η 2η ήττα για τον Παλαμά που παραμένει στην 1η θέση.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας που για ακόμα μία φορά, χάρισαν πολύ όμορφες στιγμές και χαρά στους τυχερούς που βρέθηκαν στο κλειστό της Μεσοποταμίας, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή τους.

Επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας, στα Τρίκαλα.

Δεκάλεπτα: 20-15, 39-31, 63-51 και 77-74

Α.Σ. Καστοριάς – άροσις(Καραταγλίδης): Μπέγος Ρ. 11(2), Τερσενίδης Χρ.17(3), Δατσιάδης 19(3), Χότζα Ερ. 16, Παγανάς Γ.2, Σαρρής Ιωαν., Παπαδημητρίου Ηλ. 2, Κορομπίλιας Γ., Πιπερόπουλος Ηλ., Παντελίδης 10, Στεφανής Γ., Μονοβασίλης Αλ. και Ντόντης Π.

“Τιτάνια” νίκη της Καστοριάς και δεύτερη θέση στη βαθμολογία – Νίκη και για το Άργος Ορεστικό (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Back to top button