ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Β’ ΕΠΣ: Η πεντάσφαιρη Φλατσάτα και η συμπληρωματική προκήρυξη του πρωταθλήματος

Στις νικηφόρες εμφανίσεις επέστρεφε η Φλατσάτα Οινόης επικρατώντας στο ντέρμπι κορυφής στο ΔΑΚ Καστοριάς επί της Καστοριάς Β’ με το επιβλητικό 2-5 και αποσπάστηκε 6 βαθμούς από την 2η θέση και τον προχθεσινό τους αντίπαλο.

Στα άλλα ματς της 11ης αγωνιστικής, ο ΠΑΣ Λεύκης επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις επικρατώντας στο Κωσταράζι του τοπικού ΠΑΟΚ με σκορ 1-2, ενώ ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς Ελπίδες Μεσοποταμίας – Ροσσονέρι.

Τέλος, ρεπό είχε το Νέο Μακροχώρι.

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ελπίδες Μεσοποταμίας – Ροσσονέρι     0-0

Καστοριά Β’ – Φλατσάτα Οινόης     2-5

ΠΑΟΚ Κωσταραζίου – ΠΑΣ Λεύκης 1-2

Ρεπό το Νέο Μακροχώρι

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Φλατσάτα Οινόης 28

2. Καστοριά Β’ 22

3. ΠΑΣ Λεύκης 13

4. Ελπίδες Μεσοποταμίας 12

5. Ροσσονέρι         10

6. Νέο Μακροχώρι   4

7. ΠΑΟΚ Κωσταραζίου   4

Επόμενοι αγώνες (12η)

Καστοριά Β’ – Ελπίδες Μεσοποταμίας

Ροσσονέρι – ΠΑΟΚ Κωσταραζίου

ΠΑΣ Λεύκης – Νέο Μακροχώρι

ΡΕΠΟ : Φλατσάτα Οινόης

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΉ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΉΣ 
ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
Ο αριθμός των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024, είναι επτά (7) ομάδες, από τις δέκα (10) που είχαν δικαίωμα είναι οι παρακάτω:
1. Α.Σ.Π. ΦΛΑΤΣΑΤΑ 1957
2. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980 Β΄
3. ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ
4. ΝΕΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ
5. ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ
6. ΡΟΣΣΟΝΕΡΙ
7. ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ
Το πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο με τις επτά – 7 – ομάδες, που δήλωσαν συμμετοχή σε δυο φάσεις.
ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ : Οι επτά ομάδες αντιστοίχως αγωνίζονται σε διπλούς αγώνες δυο γύρων και δεκατεσσάρων  αγωνιστικών. Οι πρώτες τέσσερις ομάδες προκρίνονται στη διαδικασία των play off ( δεύτερη φάση ).
ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ( PLAY OFF ) : Οι τέσσερις πρώτες ομάδες, (1 έως 4) αγωνίζονται μεταξύ τους σε μίνι πρωτάθλημα έξη αγωνιστικών, εντός και εκτός έδρας, κατόπιν κλήρωσης, μεταφέροντας από την πρώτη φάση την βαθμολογία τους αυτούσια.
Με την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος θα προκύψει η οριστική κατάταξη αναφορικά με τις πρώτες τέσσερις θέσεις.  Πρωταθλητής θα αναδειχθεί ο πρώτος της βαθμολογίας και προβιβάζεται στην Α’ κατηγορία. Εάν δεν επιθυμεί να προβιβασθεί  στην επόμενη κατηγορία το δικαίωμα αποκτά ο δεύτερος της τελικής βαθμολογίας.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΆΣΗ ( PLAY AOUT ) Οι τρεις ομάδες, (5 έως 7), θα αγωνιστούν σε μίνι πρωτάθλημα τριών αγωνιστικών με κλήρωση, με δωρεάν διαιτησία και γιατρό αγώνα.

Back to top button