Καστοριά

Οι μαθητές της Καστοριάς που διακρίθηκαν στον 84ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”

Το Δ.Σ του Παραρτήματος της ΕΜΕ στην Καστοριά, με χαρά ανακοινώνει τα ονόματα των μαθητών του νομού μας που διακρίθηκαν στον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά, “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”.

ΤΑΞΗ ΤΑΧΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΟΜΟΣ
2 Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΚΡΕΚΑΣ ΖΗΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
4 Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΙΤΣΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 1ο ΠΡΟΤΥΠΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Οι παραπάνω μαθητές προκρίνονται για να συμμετάσχουν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα « Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, ώρα 10.00, στην Αθήνα και σε αρκετά Περιφερειακά Κέντρα, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ.

(Οι μαθητές του νομού μας θα ενημερωθούν για τον τόπο και το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα διαγωνισθούν από το τοπικό Παράρτημα. Περιμένουμε ότι ο τόπος εξέτασης θα είναι η Κοζάνη, όπως και τα προηγούμενα χρόνια).

 Όσοι μαθητές περάσουν επιτυχώς και τη δοκιμασία της Εθνικής Μαθηματικής Ολυμπιάδας « Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», θα λάβουν μέρος στην τελευταία δοκιμασία (Προκριματικός Διαγωνισμός) που θα οδηγήσει στην συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας Μαθηματικών για το σχολικό έτος 2023-2024. Η τελευταία θα λάβει μέρος στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα καθώς και στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2024.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές μας. Καλή επιτυχία παιδιά στη νέα πρόκληση!!

Συγχαίρουμε εξίσου και τους υπόλοιπους μαθητές μας που έλαβαν μέρος στις πανελλήνιες δοκιμασίες της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, για το σχολικό έτος 2023-2024. Σε όλους ευχόμαστε καλή πρόοδο, υγεία και προκοπή!

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στην Καστοριά

 

Back to top button