ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Lemon skates: Μπορεί η Καστοριά να είναι μία πολύ μικρή, όμως μαζί έχουμε καταφέρει το ακατόρθωτο… (βίντεο)

Το ABEC 52.100 αποτελεί ένα συνεργατικό αποτέλεσμα δεκάδων νέων ανθρώπων που ζουν στην Καστοριά, τρέχουν για την Καστοριά, ονειρεύονται μία άλλη Καστοριά. Άλλοι μπροστά και ακόμη περισσότεροι πίσω από τις κάμερες, όλοι μαζί με μία κοινή αγάπη για την πόλη και την κουλτούρα του δρόμου, με μοναδικό σκοπό της ενότητα της σκηνής.
Ευχαριστούμε τα αδέρφια μας από το @f.labs.official, αλλά και τα αδέρφια μας τους Treetones που συμφώνησαν να παραχωρήσουν και να «ντύσουν» με τις μουσικές τους αυτή την προσπάθεια. Όλοι τους σκεϊτάδες από τα παλιά…
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Μιχάλη Πέτρου για την πολύ ζεστή φιλοξενία στο @spiral_studiogr (Άργος Ορεστικό). Ακόμη, τον αδερφό μας, @dnamusic__ ο οποίος (μεταξύ άλλων) επιμελήθηκε την μουσική για τους τίτλους τέλους του ντοκιμαντέρ. Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον μοντέρ μας, @thodoris_chioutis, ο οποίος με τις ιδέες και τις προτάσεις του αναβάθμισε πολύ την αρχική ιδέα.
Τέλος, ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς για την απίστευτη και αδιάκοπη στήριξη αυτά τα δύο και βάλε χρόνια.
Μπορεί η Καστοριά να είναι μία πολύ μικρή και απομακρυσμένη πόλη, όμως μαζί έχουμε καταφέρει το ακατόρθωτο. Οι φωνές μας είναι τόσο ενωμένες που όσα κάνουμε εδώ πάνω, ακούγονται στην υπόλοιπη χώρα.
Όλο αυτό χτίστηκε από το μηδέν και τίποτα δεν θα είχε γίνει αν δεν ήσασταν όλες και όλοι εσείς να μας δείχνετε την αγάπη σας στα εύκολα και να μας κρατάτε όρθιους στα δύσκολα. Σας ευχαριστούμε βαθιά. Το ταξίδι συνεχίζεται…
«Οι δρόμοι της Καστοριάς κρύβουν παντού εμπόδια. Το να τσουλάς σε αυτούς αποτελεί πάντα μία πρόκληση. Μία πρόκληση που σου μαθαίνει τι να προσέχεις, πως να πέφτεις, αλλά κυρίως πως να σηκώνεσαι. Αυτό το φιλμ είναι αφιερωμένο στην πόλη μας και στην street κουλτούρα της. Είναι αφιερωμένο σε όσους αγωνιούν γι’ αυτήν και σε όσους πιστεύουν ότι οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας» (από το οπισθόφυλλο του printed copy).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lemon Skates Community. (@lemon.skates)

Back to top button