ΑγροτικάΚαστοριά

Χρήστος Παύλου: Ζητήστε συγνώμη, εκτίθεστε

Οι Έλληνες αγρότες σήμερα, είναι νέα και μορφωμένα και πολύ καλά ενημερωμένα παιδιά, για τα αγροτικά θέματα, την αγροτική πολιτική της ΕΕ, την ΚΑΠ. Θέλουν να παραμείνουν συνεχιστές στις οικογενειακές καλλιέργειες, με νέες τεχνολογίες, να στηρίξουν τον πρωτογενή τομέα, αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς, μελισσοκόμοι.

Όλοι εσείς οι πολιτικοί και ευρωβουλευτές, που με τις λανθασμένες αντιλήψεις, τις κακές μεταρρυθμίσεις που ψηφίσατε στην ευρωβουλή και οδηγήσατε για πρώτη φορά στην ιστορία στην καταστροφή του ευρωπαϊκού πρωτογενή τομέα, εξαναγκάσατε σε μία πανευρωπαϊκή κινητοποίηση-εξέγερση χιλιάδες αγρότες με τρακτέρ να διεκδικούν το δίκιο τους και την επιβίωση τους.

Ζητήστε μια ΣΥΓΝΩΜΗ διορθώστε τα λάθη σας και μην προσπαθείτε να δικαιολογείστε συνεχώς, ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ, επιρρίπτοντας πάντα την ευθύνη σε εξωγενείς παράγοντες, Ουκρανία, Γάζα, μεταναστευτικό.

Το τραγικό! Για την Ουκρανία βρίσκεται άμεσα 50 δις ευρώ, όταν οι εισαγωγές των αγροτικών προϊόντων από την Ουκρανία, οδήγησαν σε πτώση τις τιμές των προϊόντων των Ευρωπαίων αγροτών.

Για το μεταναστευτικό; Τρισεκατομμύρια ευρώ και όλα αυτά από το Ταμείο των ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! Οι αγρότες τελικά είναι πιο ενημερωμένοι και αποφασισμένοι, για το δίκιο και την επιβίωση τους.

Χρήστος Παύλου
Πολιτευτής Ελληνικής Λύσης Καστοριάς

Back to top button