ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καστοριάς και Άργους Ορεστικού στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καστοριάς και Άργους Ορεστικού στηρίζει το  δίκαιο αγώνα των αγροτών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων, ο οποίος  κατάφερε να στριμώξει την κυβέρνηση και να περάσει απ’ τη  συκοφαντία και την καταστολή στην αναγνώριση των αιτημάτων τους,  δίνοντας ωστόσο ψίχουλα.

Πραγματική αντιπολίτευση είναι ο οργανωμένος αγώνας των αγροτών,  των εργατών, των φοιτητών και όλων όσοι έχουν τα ίδια συμφέροντα.

Θέλουμε όλοι φθηνά και ποιοτικά προϊόντα, τα οποία μπορεί να  προσφέρει η αγροτιά της χώρας μας, αλλά με το κόστος παραγωγής, τις εξευτελιστικές τιμές και τους εμπόρους να κερδοσκοπούν στον κόπο  τους, αυτό δε γίνεται.

Κοινός αντίπαλος είναι και η νέα ΚΑΠ , την οποία ψήφισε η Ν.Δ. ο  ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή, και τώρα εμφανίζονται ως  σωτήρες των αγροτών, όπως επίσης και όλες οι κυβερνήσεις που

υλοποιούσαν την εκάστοτε ΚΑΠ σε βάρος των μικρομεσαίων αγροτών,  στοιχιζόμενες πίσω απ’ τα συμφέροντα των βιομηχάνων και  εφοπλιστών.

Η Λαική Συσπείρωση βρίσκεται στο πλευρό των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων στην πράξη και όχι με κούφια λόγια, όπως κάνουν  όσοι έχουν στόχο το σταμάτημα κάθε αγωνιστικής δράσης.

Καλούμε όλους εκείνους τους αγρότες που δεν βγήκαν από την πρώτη  ημέρα στα μπλόκα του αγώνα, να το κάνουν τώρα, δυναμώνοντας την  δικιή τους διεκδίκηση, γιατί όπως έδειξε η ζωή, μόνο με τον οργανωμένο αγώνα μπορούν να αποσπαστούν κάποια μέτρα ανακούφισης και να  εμποδίστούν τα χειρότερα.

 Λαϊκή Συσπείρωση Δήμων Καστοριάς και Άργους Ορεστικού

Back to top button