ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Στην Καστοριά αύριο ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος

Τη Φλώρινα και την Καστοριά θα επισκεφθεί ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος Εμμανουήλ το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με πολίτες, σχετικά με το έργο και τις θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην Ευρωβουλή.
Το πρωί του Σαββάτου στις 10:00 θα βρίσκεται στη Φλώρινα στη διασταύρωση των οδών Στ. Δραγούμη – Π. Μελά 76 (Vodafone) και στη συνέχεια θα κινηθεί στον χώρο της λαϊκής αγοράς.
Στις 11:00 θα βρίσκεται στο καφενείο Διεθνές, Μ. Αλεξάνδρου 78, όπου θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του κόμματος.
Στις 13:00 θα μεταβεί στην Καστοριά στο καφέ Envy, στο Εμπορικό Κέντρο, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και θα συνομιλήσει με μέλη και φίλους του κόμματος.
Θα ολοκληρώσει την περιοδεία του στις 13:30, κινούμενος στην αγορά της πόλης.
ertnews.gr

Ο Εμμανουήλ (Μανώλης) Φράγκος γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου 1993 στη Xίο.
Σπούδασε Κτηνιατρική στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Στις ευρωεκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με την Ελληνική Λύση υπό το όνομα Φράγκος (Φραγκούλης) Εμμανουήλ και βγήκε δεύτερος από το ψηφοδέλτιο του κόμματος, μετά τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο.[2] Ορίστηκε ευρωβουλευτής τον Ιούλιο του 2019, αντικαθιστώντας τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του ώστε να αναλάβει Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου.[3] Κατά την κοινοβουλευτική του θητεία, ο Φράγκος είναι μέλος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου (INTA), της Επιτροπής Αναφορών (PETI) και της Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή CARIFORUM-EΕ, ενώ είναι Αναπληρωματικό Μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων (ENVI) και της Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.

Back to top button