ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

ΕΠΣ Καστοριάς: Ποινές σε ποδοσφαιριστές, προπονητή, παράγοντα και σωματείο

Ποινές της ΕΠΣ Καστοριάς σε ποδοσφαιριστές, προπονητή, παράγοντα και σωματείο

Α) ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ  

  1. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ Α.,  του Σωματείου «Α.Σ. ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ», με αριθμό δελτίου 1483630, για την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ποινή μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή δέκα (10,00) ευρώ (άρθρο 7 παρ. 3 και 10 παρ. 1α, σε συνδυασμό με άρθρο 10 παρ. 2δ)
  2. ΤΕΜΕΛΚΟ Μ.,  του Σωματείου «Α.Ε. ΒΙΤΣΙΟΥ», με αριθμό δελτίου 1334730, για την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ποινή μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή δέκα (10,00) ευρώ (άρθρο 7 παρ. 3 και 10 παρ. 1α, σε συνδυασμό με άρθρο 10 παρ. 2δ)

      Β) ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ 

  1. ΣΙΩΜΟ Ε., προπονητή του Σωματείου “Α.Σ. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ” και με την ιδιότητα του αξιωματούχου του αγώνα, με δικαίωμα να παρευρισκεται στον αγωνιστικό χώρο, για την αποβολή του, λόγω εξόδου από τη γραμμή τεχνητής περιοχής και φραστικού διαπληκτισμού με τον εκπρόσωπο της αντίπαλης ομάδος, την οποία η Επιτροπή δεν αποδέχεται λόγω μη αναφοράς φράσεων από το διαιτητή στο φύλλο αγώνα, επιβάλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δέκα (10) ημέρες (άρθρο 11 παρ. 2).

      Γ) ΣΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ζ.,εκπρόσωπο του Σωματείου “ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ” και με την ιδιότητα του αξιωματούχου του αγώνα, με δικαίωμα να παρευρισκεται στον αγωνιστικό χώρο, για την αποβολή του, λόγω εξόδου από τη γραμμή τεχνητής περιοχής και φραστικού διαπληκτισμού με τον προπονητή της αντίπαλης ομάδος, την οποία η Επιτροπή δεν αποδέχεται λόγω μη αναφοράς φράσεων από το διαιτητή στο φύλλο αγώνα, επιβάλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δέκα (10) ημέρες (άρθρο 11 παρ. 2).

Δ) ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

  1. Στο Σωματείο «ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ», και λαμβάνονρας υπόψιν την ομολογία της πράξης, χρηματική ποινή πενήντα (50,00) ευρώ, ως αποκλειστικά υπαίτιο και υπεύθυνο της μη λήψης των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας της διεξαγωγής του αγώνα, ως γηπεδούχου Σωματείου, με αποτέλεσμα την είσοδο φιλάθλου της στο χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου και την εξύβριση του διαιτητή του αγώνα (άρθρο 14 παρ. 1,2,3 και 15 παρ. 4 περ. β), στον αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ» – «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ», που διεξήχθη την 03.02.2024.

Back to top button