Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού (φωτορεπορτάζ)

Μια υπέροχη ημέρα παρέα με υπέροχους Ανθρώπους πραγματοποιήθηκε η δράση “ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ” στον χώρο του ΕΠΑ.Λ. Άργους Ορεστικού

Παράλληλα με την αιμοδοσία η οποία ήταν σε εξέλιξη πραγματοποιήθηκαν  και δυο άλλες δράσεις:

  1. Η ενημέρωση  μαθητών του τομέα και ειδικοτήτων  Υγείας σχετικά με την διαδικασία αιμοληψίας  από Επαγγελματίες του Γ.Ν. Καστοριάς . Ενθάρρυναν τους μαθητές να συμμετέχουν  ενεργά .

2. Κάθε ένα τμήμα ξεχωριστά ενημερώθηκε σχετικά με την αξία της αιμοδοσίας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αιμοδοτών κύριο ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ αλλά και από εξειδικευμένο προσωπικό του Γ.Ν. Καστοριάς .

Ευχαριστούμε πολύ όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε το ΕΠΑ.Λ. Άργους Ορεστικού σε συνεργασία με το Γ.Ν. Καστοριάς τμήμα Αιμοδοσίας καθώς και με τον Σύλλογο αιμοδοτών Καστοριάς .

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τις Αντιδημάρχους του Δήμου Άργους Ορεστικού κ. ΒΡΑΓΓΑΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και κ.  ΖΙΩΓΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ για την ενεργή παρουσία τους, καθώς και τον υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Καστοριάς κ. ΣΑΒΒΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ .

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς , τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας καθώς και όλους τους πολίτες οι οποίοι προσήλθαν στον χώρο του σχολείου μας  για την προσφορά τους.

“Το αίμα δεν κατασκευάζεται, δεν πωλείται, δεν αγοράζεται, παρα μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο”.

Γι αυτό η αιμοδοσία είναι:

Μία πράξη αγάπης 

Μία πράξη εθελοντισμού

Μια απόδειξη ευαισθησίας

Μία κοινωνική προσφορά

Μία πράξη πολιτισμού.

Οι αντιδήμαρχοι Αργους Ορεστικού κυρίες ΒΡΑΓΓΑΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και   ΖΙΩΓΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

Και ο Οφθαλμίατρος κύριος ΜΠΙΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο εκπαιδευτικός κύριος ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΘΕΟΚΛΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button