Καστοριά

Εθελοντική Εργασία Καστοριάς: Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας κρίνει ή να μας κατηγορεί – Τα 30 χρόνια δραστηριότητας είναι η μεγάλη απόδειξη άψογης λειτουργίας

Η Εθελοντική Εργασία Καστοριάς απαρτίζεται από μια ομάδα ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ και υφίσταται χάρη στους ανθρώπους της πόλης οι οποίοι φροντίζουν από το υστέρημα τους να βοηθάνε εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη.
Η ομάδα έχει μια λίστα με οικογένειες που έχουν ανάγκη και κάθε φορά που υπάρχει πραγματική ανάγκη βγαίνει ανακοίνωση για βοήθεια ή αποστέλλονται προμήθειες από τις ήδη υπάρχοντες τις οποίες έχουμε αποθηκευμένες για αυτόν τον λόγο.
Δεν επιτρέπουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να μας κρίνει ή να κατηγορεί τον τρόπο λειτουργίας μας .
Το γεγονός πως η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ δραστηριοποιείται σχεδόν 30 χρόνια είναι η μεγάλη απόδειξη πως η ιδέα αυτή η οποία έγινε πριν τόσα χρόνια πραγματικότητα από τον άνθρωπο που την οραματίστηκε λειτουργεί άψογα…..
Εσείς (ευτυχώς λίγοι) οι οποίοι έχετε ωφεληθεί άπειρες φορές από τον αγώνα τον δικό μας και του Καστοριανού Ανθρώπου που σας νοιάζεται και παρόλα αυτά με την αχαριστία που σας διακρίνει κατηγορείτε την ομάδα, δεν προσβάλλετε μόνο εμάς που δουλεύουμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ για εσάς αλλά κατά κύριο λόγο προσβάλλετε εκείνους με την μεγάλη ψυχή που φροντίζουν για εσάς .
Την επόμενη φορά που κάποιος από εσάς τους αχάριστους και κακοπροαίρετους ασχοληθεί με την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ θα αναγκάσει την ομάδα να κινηθεί νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση.
Η ομάδα εύχεται υγεία σε όλους σας και ενσυναίσθηση σε εκείνους που δεν έχετε.
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Back to top button