ΕκδηλώσειςΚαστοριά

«Το Καρναβάλι των Ζώων»: Βιωματικό εργαστήρι στο κέντρο λογοθεραπείας Ελευθέρια Ταχτατζή – Δηλώστε συμμετοχή

Το Κέντρο Λογοθεραπείας & Ανάπτυξης Ομιλίας της Ταχτατζή Ελευθερίας με αφορμή τις απόκριες διοργανώνει ένα Παιδικό Μουσικό Εργαστήρι με θέμα «Το Καρναβάλι των Ζώων» την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, ώρα 18:00.

Ο σκοπός του εργαστηρίου είναι να συνδέσουμε την κλασσική μουσική, τα μουσικά όργανα, τα ζώα και το καρναβάλι με δημιουργικές δραστηριότητες που λατρεύουν τα παιδιά.

Μια φορά κι έναν καιρό, μετά από σαράντα ημέρες και νύκτες τα ζωάκια αποβιβάστηκαν από την κιβωτό του Νώε. Αποφάσισαν λοιπόν να μεταμφιεστούν και να γιορτάσουν το αίσιο τέλος του ταξιδιού…

 Η Καμηλοπάρδαλη μεταμφιέστηκε σε πουλί…

Η Γαζέλα σε Ιπποπόταμο…

Το Πρόβατο σε Άλογο…

Το Άλογο σε Μουλάρι…

Το έργο συνέθεσε ο Saint-Saëns τo 1886. Αποτελείται από 14 μέρη, όπου παρουσιάζονται ιστορίες, μύθοι και χαρακτηριστικά ζώων. Πρόκειται για ένα λαμπερό, πνευματώδες παιχνίδι, όλο χιούμορ, φαντασία, εφευρετικότητα. Το έργο γράφτηκε για δύο πιάνα, δύο βιολιά, βιόλα, τσέλο, κοντραμπάσο, φλάουτο, κλαρινέτο, ξυλόφωνο και αρμόνικα. Τα ζωάκια που πρωταγωνιστούν είναι το λιοντάρι, οι όρνιθες και πετεινοί, το μουλάρι, οι χελώνες, ο ελέφαντας, το καγκουρό, το ενυδρείο, οι αγριογάιδαροι , ο κούκος, ο περιστερώνας, οι πιανίστες, τα απολιθώματα και ο κύκνος με εισαγωγή και φινάλε.

Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε!
Απαιτείται κράτηση θέσης!
Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2467103770

Back to top button