Ελλάδα

Έκανε το πιο επιτυχημένο deal στο Cash or Trash – Τα αγόρασε 1 ευρώ και τα πούλησε 120! (βίντεο)

Ένα από τα καλύτερα deal στη πορεία του Cash or Trash έκανε η Ελπίδα. Είναι ιδιοκτήτρια καταστήματος με είδη γραφής και καλλιγραφίας, ενώ κάνει και μαθήματα καλλιγραφίας και στο παιχνίδι πήγε για να πουλήσει ένα σετ από τρία κεραμικά βάζα από τα μέσα του 20ου αιώνα.

Στάθηκε λοιπόν μπροστά στους 5 υποψήφιους αγοραστές και έβαλε τα δυνατά της για να πάρει όσο μεγαλύτερη προσφορά μπορούσε. Η αρχική εκτίμηση των τριών βάζω κεραμικών βάζω ήταν στα 90 ευρω. Η ίδια όμως τα είχε αγοράσει μόλις 1 ευρώ.

Το deal που έγινε στο Cash or Trash

«Δεν είναι χειροποίητα αλλά έχουν ιστορία και κρύβουν μία γυναικεία δύναμη, γιατί η φαρμακευτική ουσία που αποθηκευόταν μέσα το εφηύρε μία γυναίκα, πρωτοπόρος στον τομέα της και επαναστάτρια. Εγώ αυτά συνήθως τα κάνω κασπώ, κάνουν τον κύκλο τους μαζί μου και μετά δεν με νοιάζει αν θα τα αποχωριστώ εγώ», είπε η Ελπίδα, ενώ αποκάλυψε πως το κάθε βάζο έχει μέσα μια χειρόγραφη κάρτα από την ίδια για τον επόμενο αγοραστή.

Οι προσφορές λοιπόν ξεκίνησαν από τα 90 ευρώ με την Ελπίδα να εκπλήσσεται ευχάριστα. Οι τρεις από τους πέντε αγοραστές ωστόσο αποχώρησαν γρήγορα, καθώς δεν επιθυμούσαν για τους δικούς τους λόγους να τα αποκτήσουν. Η “μάχη” λοιπόν δόθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Δαλάβαρη και την Ελομίδα Βισβίκη.

Η προσφορά στην συνέχεια ανέβηκε στα 100 ευρώ, μετά στα 110 και στο τέλος αγοράστηκαν από την Ελομίδα Βισβίκη στα 120 ευρώ.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη που το αντικείμενό μου πήγε στην Ελομίδα και μετά χαράς θα της κάνω μαθήματα καλλιγραφίας με την πρώτη ευκαιρία», δήλωσε η Ελπίδα μετά το deal που μόνο κερδισμένη την έβγαλε.



youweekly.gr

 

Back to top button