ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Μεγάλη διάκριση για τον προπονητή της Πανεπιστημιακής ομάδας κωπηλασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Αναστάσιο Λαπίκωφ

Μία μεγάλη διάκριση ήρθε για τον προπονητή της Πανεπιστημιακής ομάδας κωπηλασίας κύριο Λαπίκωφ Αναστάσιο. Ο πολύπειρος προπονητής, σε διάφορα κωπηλατικά σωματεία ανά τη Ελλάδα αλλά και την τελευταία διετία στην Πανεπιστημιακή ομάδα κωπηλασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που δραστηριοποιείται στην Καστοριά, ανακηρύχθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων και Εκπαιδευτών ως ο καλύτερος προπονητής κωπηλασίας για το 2023.

Η βράβευση του κ. Λαπίκωφ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 στις 19:00 στην Αθήνα, παρουσία του Υπουργού Αθλητισμού, πλήθους βουλευτών, μελών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.), δημάρχων της Αττικής, προέδρων αθλητικών Ομοσπονδιών, καθώς και του Γενικού Γραμματέα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Προπονητών κ. Λάντισλαβ Πέτροβιτς.

Η συγκεκριμένη διάκριση είναι πάρα πολύ μεγάλη, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο κ. Λαπίκωφ ανακηρύχθηκε ως κορυφαίος προπονητής, ανάμεσα σε δεκάδες συναδέλφους του (30 συνολικά σωματεία κωπηλασίας σε όλη την Ελλάδα με πάνω από 60 προπονητές να απασχολούνται σε αυτά).

Είναι μεγάλη χαρά, αλλά και τιμή για την Πανεπιστημιακή ομάδα κωπηλασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας να έχει ως προπονητή τον κ. Λαπίκωφ, με τη συγκεκριμένη διάκρισή του να είναι ένα πολύ καλό έναυσμα για τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων μελών της Ακαδημαϊκής κοινότητας στην Καστοριά στη δράση αυτή.

Η Πανεπιστημιακή ομάδα κωπηλασίας, αλλά και το γυμναστήριο, διατίθενται στα μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας στην Καστοριά καθημερινά (Δευτέρα έως και Παρασκευή) από τις 18:00 το απόγευμα, στο χώρο του Δημοτικού Ναυταθλητικού Κέντρου (ΔΗ.ΝΑ.Κ.) στην Καστοριά ( https://maps.app.goo.gl/bubTmxYWLvZqFTBq6 ), χώρος του οποίου η χρήση πολύ ευγενικά έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Καστοριάς στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, το τηλέφωνο επικοινωνίας του κ. Λαπίκωφ είναι: 6979672652.

Ακολουθεί η πρόσκληση βράβευσης του κ. Λαπίκωφ:

 

 

Back to top button