ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Καστοριάς

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς αποφάσισε να πραγματοποιήσει καταστατική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, ώρα 19:00 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς με θέμα την τροποποίηση των άρθρων 20 (ιε) & 22 του καταστατικού του Συλλόγου μας.

Συγκεκριμένα το άρθρο 20 στο ιε) προτείνεται να τροποποιηθεί ως εξής: «Το ίδιο πρόσωπο μπορεί να είναι υποψήφιος για το ΔΣ ή την ΕΕ του Συλλόγου και συγχρόνως υποψήφιος αντιπρόσωπος για τη ΓΣ της ΔΟΕ, καθώς και για το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Καστοριάς».

Αναφορικά με το άρθρο 22 προτείνεται να τροποποιηθεί ως εξής: «Τον Σύλλογο διοικεί ΔΣ επταμελές που εκλέγεται από τη ΓΣ με θητεία για δύο (2) χρόνια, η οποία αρχίζει από την εκλογή του και λήγει με την εκλογή του νέου ΔΣ και ακολουθεί τη θητεία του ΔΣ της ΔΟΕ. Εάν για οποιοδήποτε λόγο εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο πριν την παρέλευση της διετίας, η θητεία του παλαιού ΔΣ λήγει οπωσδήποτε με την εκλογή του νέου ΔΣ, του παλαιού θεωρούμενου ότι παραιτείται του υπόλοιπου της θητείας του. Η θητεία δε αυτού, του νέου ΔΣ, θα είναι μέχρι το τέλος της οριζόμενης διετίας του προηγούμενου ΔΣ».

Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων κρίνεται απαραίτητη για την απαρτία της Γενικής Συνέλευσης και τη λήψη αποφάσεων.

 

Back to top button