Καστοριά

Fouit.gr: Με Άριστα η Πιστοποίηση του νέου Αγγλόφωνου Προγράμματος Σπουδών του Πανεπιστημίου στην Καστοριά

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας έλαβε από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΕΕ) την έκθεση  πιστοποίησης για το Αγγλόφωνο Τμήμα (Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών) «Economics and Sustainable Development» που θα λειτουργήσει στη Καστοριά από τον Οκτώβριο. Το πρόγραμμα βρέθηκε από την επιτροπή καθηγητών εξωτερικού που το αξιολόγησε ότι πληροί όλες τις αρχές ποιότητας της ΕΘΑΕΕ.

Η βαθμολογία στα 11 κριτήρια ήταν εξαιρετική (10 a και 1 β). Το πρόγραμμα αυτό οργανώνεται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών σε συνεργασία με τα Τμήματα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής
και Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών, είναι τετραετούς φοίτησης (8 εξαμήνων), και απονέμει τίτλο σπουδών Bachelor’s.

Είναι το τέταρτο ξενόγλωσσο πρόγραμμα σπουδών που έχει πιστοποιηθεί και μπορεί να λειτουργήσει σε Ελληνικά Πανεπιστήμια και το πρώτο στην επιστήμη των Οικονομικών. Αποτελεί μια εμβληματική δράση για τη διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και θα λειτουργήσει στην περιοχή της Ομόνοιας σε εγκαταστάσεις που έχουν παραχωρηθεί από τον Δήμο Καστοριάς.

Δικαίωμα εγγραφής στο πρόγραμμα έχουν αλλοδαποί, απόφοιτοι λυκείου, με καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Περισσότερες πληροφορίες στον ιστοχώρο του Πανεπιστημίου: https://sdg.uowm.gr

Ολόκληρη η Έκθεση Πιστοποίησης , εδώ .

Back to top button