Καστοριά

fouit.gr: Το Επιμελητήριο Καστοριάς πέρασε στην ψηφιακή εποχή με το e-chamber


Αγαπητέ επιχειρηματία,
Το Επιμελητήριο Καστοριάς είναι ο θεσμοθετημένος φορέας τον οποίο η πολιτεία έχει ορίσει ως το βασικό πυλώνα για τη λειτουργία και την στήριξη των επιχειρήσεων.
Στο πλαίσιο συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών, το Επιμελητήριο Καστοριάς είναι στην ευχάριστη θέση να αποτελέσει το One-stop shop της επιχείρησης όπου η κάθε επιχείρηση θα μπορεί σε ένα ψηφιακό περιβάλλον να έχει πρόσβαση σε ένα υποσύστημα ηλεκτρονικής διεκπεραίωσης όλων των συναλλαγών της με το Επιμελητήριο.
Το Επιμελητήριο αποσκοπεί επίσης στην άμεση και αποτελεσματική ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ζωής του Νομού μας, αναδεικνύοντας με εισηγήσεις και γνωμοδοτήσεις τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας αλλά και της περιοχής μας γενικότερα.
Παράλληλα, με δράσεις είτε αυτόνομες είτε σε συνεργασία με εθνικούς, περιφερειακούς και τοπικούς φορείς, επιδιώκει την ενίσχυση, την προβολή και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων. Για το λόγο αυτό, σας απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής στις δράσεις μας, γιατί μόνο συμμετέχοντας καθιστάς ισχυρό το Επιμελητήριο και την επιχείρηση σου.

 echamber.kastoriachamber

digitalkastoria.gr

kastoriachamber.gr

FB: Επιμελητήριο Καστοριάς

 

 

 

Back to top button