Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Συνάντηση γνωριμίας με το ΕΕΕΕΚ Άργους Ορεστικού

Ενημερωτική συνάντηση με γονείς μαθητών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024, προκειμένου να γνωρίσουν το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Άργους Ορεστικού.
Η Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Άργους Ορεστικού, η κ. Μιχαηλίδου Ευδοξία αναφέρθηκε στην επαγγελματική ιδιότητα του σχολείου και στις προοπτικές του απολυτηρίου του, ενώ η εκπαιδευτικός κα. Νένου Μαρία παρουσίασε τα εργαστηριακά μαθήματα του σχολείου, τα τρέχοντα προγράμματα και τις δράσεις του. Στο τέλος της ενημέρωσης ακολούθησε διάλογος ανάμεσα στις εκπαιδευτικούς και τους γονείς λύνοντας απορίες και απαντώντας σε προβληματισμούς τους.
Στη συνάντηση είχαμε τη χαρά να καλωσορίσουμε και την Προϊσταμένη του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Καστοριάς την κα. Λούδα Θεοδότα, καθώς και μέλη της διεπιστημονικής ομάδας του.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς για το χρόνο τους, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς για τη φιλοξενία και τη Διευθύντριά του την κα. Δασκαλάκη Βασιλική, καθώς και την κα. Λούδα Θεοδότα Προϊσταμένη του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Καστοριάς.

Back to top button