ΚαστοριάΠροκηρύξεις

Δήμος Καστοριάς: Δύο θέσεις εργασίας στο Κέντρο Κοινότητας

Ο Δήμος Καστοριάς ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Συνέχιση λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Καστοριάς» του Δήμου Καστοριάς, που εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.12 και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Καστοριάς, Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο, Καστοριά, ΤΚ: 52100, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κας Σινάνη Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2467351152, 2467351153).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Αναλυτικά στην ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

 

Back to top button