ΑγροτικάΚαστοριά

Ευχαριστήριο προς την εταιρεία ΑΡΟΣΙΣ Α.Ε.

Ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» και το Δ.Σ του οργανισμού μας,  ευχαριστούν θερμά την εταιρεία ΑΡΟΣΙΣ Α.Ε. για την προσφορά της σε βιολογικά  φασόλια Καστοριάς και βιολογικά ρεβίθια Κοζάνης, εξαιρετικής ποιότητος , για την κάλυψη των αναγκών  130 συνολικά επωφελούμενων  οικογενειών που συμμετέχουν στα Προγράμματα << Ηλιαχτίδα Ζωής- Β΄Κύκλος>> και << Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία- Β΄Κύκλος>>, του Οργανισμού μας, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς .

Η κάθε προσφορά είναι για εμάς ένας μικρός  θησαυρός που αξιοποιούμε με  υπευθυνότητα και σεβασμό.  Μέσα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και έντονων κοινωνικών δυσκολιών, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά, που υπάρχουν δίπλα μας τόσο σημαντικοί και άξιοι συμπαραστάτες που άμεσα και ουσιαστικά ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας για τη στήριξη των Ευπαθών ομάδων.

Ευχόμαστε στο μέλλον να αναληφθούν κι άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες   αποδεικνύουν   έμπρακτα   το   υψηλό   αίσθημα   κοινωνικής   ευθύνης   που   σας διακατέχει.

Ευχή όλων μας, η συνέχιση της ενίσχυσης του θεσμού της δωρεάς από μεριά  σας,  κυρίως   στις   μέρες   μας,   που  τα   παιδιά  οι  γονείς  και τα άτομα της Τρίτης

Ηλικίας  την   έχουν  περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά.

Ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες

Σας ευχαριστούμε!!

    Με εκτίμηση

 ΤΟ Δ.Σ  ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Back to top button