Ελλάδα

Συνταγή για σέσκουλα με πλιγούρι γιαχνί από την Γωγώ Δελογιάννη

ΣΕΣΚΟΥΛΑ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΓΙΑΧΝΙ
1 κιλό σέσκουλα
1 ματσάκι καυκαλήθρες
1 ματσάκι μυρώνια
250 γρ. πλιγούρι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
500 γρ. ντοματίνια κομμένα στα 4
1 κ.σ. πελτές
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Κατσικίσιο γιαούρτι για το σερβίρισμα



Back to top button