ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Η φιέστα ανόδου των Γραμμοχωρίων – Το photostory της κατάκτησης πρωταθλήματος

Η ΑΕ Γραμμοχωρίων πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ Καστοριάς στη φιέστα που έγινε στο γήπεδο των Μανιάκων.

Στο τελευταίο παιχνίδι του 46ου πρωταθλήματος, τα «ελάφια» επικράτησαν με 3-1 του Παναργειακού και στέφθηκαν ΑΗΤΤΗΤΗ πρωταθλητές της Α’ ΕΠΣΚ για το 2023, με απολογισμό σε 22 αγώνες, 19 νίκες και 3 ισοπαλίες, με την παραγωγικότερη επίθεση 67 γκολ και την καλύτερη άμυνα 13 γκολ.

Η ΑΕ Γραμμοχωρίων κατέκτησε μετά από 18 χρόνια τον 2ο τίτλο στην 37χρονη ιστορία της, κατακτώντας για πρώτη φορά ΑΗΤΤΗΤΟΙ το πρωτάθλημα, και προστέθηκε στην βίβλο των 11 αήττητων πρωταθλητών στην 46χρονη ιστορία της Α’ ΕΠΣ Καστοριάς.

Με τη λήξη του αγώνα, η διοίκηση της ΕΠΣ Καστοριάς, με τον Πρόεδρο Δημήτρη Τριανταφύλλου και τον ταμία Βασίλη Μπότσαρη, απένειμαν το κύπελλο και τα μετάλλια στους πρωταθλητές.

Στη συνέχεια η διοίκηση της ΑΕ Γραμμοχωρίων τίμησε με αναμνηστική πλακέτα το πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γαλάτη Βασίλη, όπου την απονομή έκανε η Περιφερειακή σύμβουλος Όλγα Τράσια, καθώς επίσης και τον επιχειρηματία Χαράλαμπο Γάρο για την πολυετή στήριξη και προσφορά του στην ομάδα, όπου την πλακέτα απένειμε ο Γεν. Αρχηγός Στέλιος Κασαπίδης.

Στη φιέστα που ακολούθησε οι πρωταγωνιστές της εκπληκτικής φετινής σεζόν γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου.

Το πάρτι συνεχίστηκε με πορεία και κορναρίσματα στους δρόμους των Μανιάκων, ενώ το γλέντι θα συνεχιστεί στο  All Day Cafe + Bar- GALERI.

 

 

 

 

 

 

Συγχαρητήρια της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς 

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Ε.Ε της Ε.Π.Σ. Καστοριάς,  εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Πρωταθλήτρια ομάδα ΑΕ  ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024 που μόλις σήμερα τελείωσε, εύχεται καλή συνέχεια στους αγώνες κατάταξης για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

 

 

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, στους ποδοσφαιριστές, τους Προπονητές, τους Διοικούντες των ομάδων και σε όλους όσους συνετέλεσαν ώστε να διεξαχθεί ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς και ακρότητες.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη για καλή συνέχεια.!

Back to top button