Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ευχαριστήριο του ΕΠΑ.Λ. ΄Αργους Ορεστικού προς το Γ. Ν. Καστοριάς

  Ευχαριστούμε θερμά τους: Επαγγελματίες υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς  που συνεργάστηκαν άψογα  με τους  τελειόφοιτους μαθητές  μας  της  Γ’ Λυκείου της ειδικότητας Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων (Β.Ι.Β.Ε.) ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της εκπαιδευτικής επίσκεψης  που οργάνωσε η υπεύθυνη εκπαιδευτικός  του Ιατρικού και Βιολογικού Εργαστηρίου του σχολείου μας  κ. Ξανθού Αγγελική  ΠΕ87.04. Η επίσκεψη ήταν στο πλαίσιο των εργαστηριακών μαθημάτων Μικροβιολογίας και Κλινικής Βιοχημείας. 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε από καρδίας  

τη Διευθύνουσα της  Νοσηλευτικής Υπηρεσίας  κ.  Βύρου  Αικατερίνη και την Τομεάρχη κ. Ιντζίδου Ευδοξία  για την ξενάγηση στους εργασιακούς  χώρους  του νοσοκομείου καθώς και τους επαγγελματίες υγείας στο μικροβιολογικό εργαστήριο και του  τμήματος  αιμοδοσίας οι οποίοι ανέλαβαν την επίδειξη εργαστηρικών τεχνικών όπως η λήψη Δειγμάτων αίματος,  μικροσκόπηση,  Καλλιέργειες σε θρεπτικά υλικά,  Ταυτοποίηση  μικροβίων,  Τεχνικές συμβατότητας των ομάδων  αίματος κ.α. .

   Η επίσκεψη αυτή βοήθησε  στην εκπαιδευτική κατάρτιση και στον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών  της ειδικότητας  Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button