Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ευρεία σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια για την αύξηση των δρομολογίων στα χωριά (φωτο)

Διευρυμένη συνάντηση για το αίτημα των μικρότερων Τοπικών Κοινοτήτων να καλυφθούν οι ανάγκες μετακινήσεων των κατοίκων είτε με Αστική, είτε με Υπεραστική Συγκοινωνία από και προς τους μεγαλύτερους οικισμούς και τα αστικά κέντρα του νομού.
Στη συνάντηση ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Αμανατίδης μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο, τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Καστοριάς Κωνσταντίνο Τσανούσα, πρόεδρους Τοπικών Κοινοτήτων και τους εκπροσώπους του ΚΤΕΛ Καστοριάς και των Αστικών Καστοριάς.
Εξετάστηκαν οι δυνατότητες της αύξησης του αριθμού των δρομολογίων και καθορισμού νέων γραμμών σε περιοχές που δεν καλύπτονται από το ισχύον πρόγραμμα δρομολογίων.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Αμανατίδης δήλωσε: “Δεσμευτήκαμε, στην προοπτική συμφωνίας, μεταξύ των εμπλεκομένων, των τριών Δήμων (Καστοριάς, Άργους Ορεστικού, Νεστορίου) ΚΤΕΛ και Αστικών, να ενισχύσουμε με συγκεκριμένο τρόπο την προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.”

 

 

 

Back to top button