ΓούναΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επίσκεψή του στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Η χθεσινή μου περιοδεία στον Νομό Καστοριάς ξεκίνησε με την επίσκεψή μας στο Κέντρο Γούνας. Ενημερωθήκαμε για όλα τα προβλήματα τους και δεχθήκαμε τις ευχαριστίες τους για όλα όσα έχουμε ήδη κάνει και είχα κάνει και εγώ στο παρελθόν για την επιβίωση της Γουνοπαραγωγής σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο λόγω του εμπάργκο στη Ρωσία.
Μετά λάβαμε την Ευλογία του οικείου Μητροπολίτου Σεβασμιωτάτου κ.κ. Καλλινίκου.
Μετά στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας είχαμε σύσκεψη με όλους τους τοπικούς φορείς.
Στην συνεχείς πήγαμε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καστοριάς. Εκεί συντελείται μία κοσμογονία. Ανακαινίσαμε πλήρως την μαιευτική και την Παιδιατρική Κλινική ήδη. Ανακαινίζουμε τα ΤΕΠ, αγοράζουμε και συμπληρώνουμε τον εξοπλισμό του και με τον νόμο μας που προσφάτως ψηφίσαμε προχωρούμε στην ανέγερση και επιπλέον ορόφων. Το Νοσοκομείο έχει ήδη περισσότερο προσωπικό από το 2019 και συνάντησα και αρκετούς δικαιούχους του Προγράμματος 55-67 που με ευχαρίστησαν για τις αποφάσεις μου ως Υπουργός Εργασίας.
Η περιοδεία στην Καστοριά που περιελάμβανε και δυο συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα, έκλεισε με την επίσκεψη και την ομιλία μου στα γραφεία της ΔΕΕΠ.
Σε όλα ήμασταν μαζί και με την τοπική μας βουλευτή και εξαιρετική φίλη κ. Μαρία Αντωνίου αλλά και με τον πρώην βουλευτή και φίλο κ. Τζηκαλάγια.
Συγχαρητήρια στον Προέδρου της ΔΕΕΠ κ. Βελλίδη για την άψογη προετοιμασία του.

 

Στην Καστοριά ο Άδωνις Γεωργιάδης (φωτογραφίες – βίντεο)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριας (φωτο)

Α. Γεωργιάδης: «Το νοσοκομείο Καστοριάς μπορεί στο μέλλον να αποτελέσει βασικό νοσοκομείο με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου»

Καστοριά: Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τους γουνοποιούς να στηρίξουν τους υποψηφίους της ΝΔ που σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα έχουν στηρίξει τον κλάδο της γουνοποιίας

Ο Δημήτρης Σαββόπουλος για τη σύσκεψη με τον Άδωνι Γεωργιάδη

 

 

Back to top button