Υλικά:
1/2 κιλό τυρί φέτα κομμένο σε πλάκες 1,5 εκατοστών
1 κούπα αλεύρι
1/4 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
1 αυγό
200γρ σουσάμι
σπορέλαιο για τηγάνισμα
πευκόμελο ελληνικό
Οδηγίες:
Ανακατεύουμε την πάπρικα με το αλεύρι και βουτάμε τις πλάκες της φέτας να καλυφθούν καλά. Στη συνέχεια τις βουτάμε στο χτυπημένο αυγό.
Σ’ αυτό το στάδιο μπορούμε να τα φυλάξουμε στο ψυγείο καλυμμένα με διάφανη μεμβράνη κουζίνας, και να τα τηγανίσουμε αργότερα μέσα στη μέρα.
Στη συνέχεια, ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι λάδι αρκετό να καλύψει τον πάτο του, και μόλις κάψει καλά, βάζουμε τις φέτες τυριού.
Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στο μισό, και τηγανίζουμε κάθε πλευρά περίπου 3 λεπτά, να μαλακώσει η φέτα και να ξεροψηθεί το σουσάμι.
Μόλις βγάλουμε το τυρί από το τηγάνι,όσο είναι ζεστό ακόμα, το περιχύνουμε με το μέλι μας, κατά βούληση!