Καστοριά

Επιτέλους! Πότε θα λειτουργήσει ο χώρος υποδοχής της Σπηλιάς του Δράκου; (φωτο)

Αν και έχουμε ασχοληθεί επανειλημμένα με τη μη λειτουργία του χώρου υποδοχής της Σπηλιάς του Δράκου, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Αλήθεια, τι γίνεται του Δήμου, με την λειτουργία του χώρου υποδοχής Σπηλαίου Δράκου; Σκέπτεστε να τον λειτουργήσετε ή όχι; Μπορείτε να μας πείτε τι ακριβώς συμβαίνει με τη μη λειτουργία του ακόμη, ενώ το κτίριο έχει ολοκληρωθεί ως γνωστόν προ πάρα πολλού καιρού και έχει τοποθετηθεί και ο εξοπλισμός του;

Ποιός φέρει την ευθύνη για τα μέχρι σήμερα διαφυγόντα κέρδη από την μή λειτουργία του; Επιτέλους, αναλάβετε τις ευθύνες σας. Ας μη περάσει κι αυτό το καλοκαίρι χωρίς να έχει αξιοποιηθεί αυτός ο χώρος.

fonikastorias.gr

2 Comments

  1. Θυμάμαι μια καστοριανή έκφραση ΣΑΜΠΗΓΙΑ. Την χρησιμοποιούσαν όταν εννοούσαν ποτέ. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω από πού προέρχεται . Εάν κάποιος το ξέρει θα χαρώ πολύ να το μάθω κι εγώ.

  2. Όπως αναφέρει ο αείμνηστος θείος μου, Αποστόλος Σαχίνης, στο ‘Καστοριανό Γλωσσάρι” ο Σαμπιγιάς η’ Σαβιγιάς είναι μήνας των Εβραίων και αντιστοιχεί στον δικό μας Αύγουστο αλλά ερευνώντας δεν υπάρχει αυτό το όνομα.
    Αντιθέτως υπάρχει το ισλαμικό θηλυκό όνομα Sabiya που σημαίνει “εκθαμβωτική” αλλά ποια η σχέση….;;;

Back to top button