ΑθλητικάΕλλάδα

Απογοητευμένος ο Αντετοκούνμπο! «Κανείς δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφτηκε την προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας στο ΟΑΚΑ -μετά την αποχώρηση του από την αποστολή της για το Eurobasket 2017– και εξέφρασε συναισθήματα απογοήτευσης, επειδή δεν θα μπορέσει να τη βοηθήσει στο προσεχές τουρνουά. “Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα” τόνισε.

Ο Αντετοκούνμπο βρέθηκε τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, τη στιγμή της προπόνησης της Εθνικής Ελλάδας και μίλησε με τους συμπαίκτες του και τον Κώστα Μίσσα.

Κατά την αποχώρηση του, ο “Greek freak” μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν και αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τη “γαλανόλευκη” στο Eurobasket 2017.

“Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα βοηθήσω την ομάδα στο Πανευρωπαϊκό. Ξέρω πως γίνεται ένας πανικός αυτή τη στιγμή, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δήλωση μετά το Πανευρωπαϊκό ή να έρθετε στο Μιλγουόκι να με βρείτε. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα” τόνισε –αρχικά- ο άσος των Μπακς

“Εγώ δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Μπορεί να βγαίνουν άρθρα, να λένε, να λέει ο κόσμος οτι θέλει. Εγώ βγήκα και είπα αυτό που είχα να πω. Κανείς δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα που έχω εγώ μέσα μου καλύτερα από εμένα. Γι’ αυτό δεν ήθελα να το βγάλει η ΕΟΚ ή κάποιος άλλος (σ.σ την είδηση της απόσυρσης του από το Eurobasket). Γι’ αυτό το ‘βγαλα μόνος μου. Αυτή τη στιγμή, το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. ” είπε στη συνέχεια, ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της Εθνικής.

“Υπάρχουν κάποια παιδιά μέσα που είναι στεναχωρημένα που δεν θα παίξω. Δεν πρέπει να υπάρχει αυτή η προσοχή πάνω σε μένα κι όχι στην ομάδα. Αν θέλετε, θα τα πούμε μετά το Πανευρωπαϊκό, κατέληξε, χωρίςε να δεχθεί στη συνέχεια κάποια ερώτηση..

newsit.gr

Back to top button