Καστοριά

Δημήτρης Τσομπάνος: “Ο Θεός να βάλει το χέρι του!”

Λυπάμαι πολύ για την κατάντια της πόλης μας. Λυπάμαι για την αδιαφορία των υπευθύνων σε πολλούς τομείς. Σήμερα που απανωτά προβλήματα ταλανίζουν την Καστοριά με βασικότερο αυτό της ανεργίας,έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα,και αυτό είναι η παντελη αδιαφορία για το περιβάλλον, και ειδικότερα για το στολίδι της πόλης μας την λίμνη μας.
27 Απριλίου με το θερμόμετρο να έχει σκαρφαλώσει κοντά στους 30 βαθμούς και ακόμα και τώρα δεν βλέπουμε καμία μα καμία ενέργεια από τους (ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ) για το κλείσιμο της λίμνης λόγο αναπαραγωγής των ψαριών.
Καθημερινά είμαστε θεατές μιας καταστροφής που συντελείται καθώς τα ψάρια έρχονται στην άκρη για να γεννήσουν και τα δίχτυα και η πετονιές πάνε και έρχονται (ο νοών νοείτω) και οι αρμόδιοι αγρόν αγοράζουν.
Σε όλες τις λίμνες ανά την Ελλάδα εδώ και πάρα πολλές ημέρες έχει βγει απαγορευτικό και εμείς εδώ ακόμα δεν ξέρουμε ούτε ημερομηνία απαγόρευσης,προφανώς οι αρμόδιοι που βγάλανε της αποφάσεις για τις άλλες λίμνες είναι ανίδεοι και εμείς εδώ είμαστε οι έξυπνοι.
ΥΓ: Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Δημήτρης Τσομπάνος

 

 

2 Comments

  1. Υπάρχουν επιστήμονες που παρακολουθούν θερμοκρασία νερού ωρίμανση γόνου κλπ και συμπεραίνουν για την ημερομηνία παρέμβασης και απαγόρευσης της αλιείας. Εδώ έχουμε τους τσομπανους και τους bloggers…

Back to top button