Καστοριά

Ο Χρήστος Παύλου απαντάει: “Ήμασταν και τότε προδότες και πουλημένοι;”

Μπήκα στον κόπο να γράψω αυτό το κείμενο,μετά από όλα αυτά που βλέπω και ακούω, από αρκετά στελέχη και μέλη των ΑΝΕΛ
     Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε αυτούς που χαρακτηρίζουν <<Δούρειους ίππους>>,<<προδότες>>,<<πουλημένους>> κτλπ,όλους όσους  αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τους ΑΝΕΛ.
      Όλοι εμείς στο ξεκίνημά μας βρεθήκαμε μαζί στους ΑΝΕΛ ,προερχόμενοι κατά ένα μεγάλο ποσοστό,(προσωπική εκτίμηση), 80-90% από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.Τη  ΝΔ.
Αποχωρήσαμε γιατί έπαψε για πολλούς λόγους να μας εκφράζει,ιδεολογικά,πολιτικά,λάθος κινήσεις και διαπραγματεύσεις, ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, κτλπ.
             ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ?????????
                                     Εγώ λέω ΟΧΙ.Το ίδιο πιστεύω και τώρα.
      Βρεθήκαμε στους ΑΝΕΛ γιατί μας ένωσαν ,γιατί είχαμε κοινές ιδέες και στόχους
1) Πρώτα από όλα Πατριωτικοί λόγοι. Πάνω από όλα η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
2) Αντιμνημονιακοί λόγοι.Ήμασταν  ενάντια στα μνημόνια.
3) Κάθαρση στο πολιτικό τοπίο, όλα στο φώς
4) Καλύτερες συνθήκες για τους Έλληνες πολίτες (μισθοί,συντάξεις,ανεργία,ανακοπή αιμορραγίας από την μετανάστευση των Ελλήνων) και πολλά άλλα που είναι γραμμένα στην ιδρυτική μας διακύρηξη.
     Τι έχουμε κάνει από όλα αυτά???? Για μένα ΤΙΠΟΤΑ
Αναρτήσεις, λόγια-λόγια και συγκρίσεις για το τι έκαναν οι προηγούμενοι και το τι πρόκειται να κάνουν, άμα και όταν έρθουν στην εξουσία. Τι είχες Γιάννη…τι είχα πάντα!!!!
     Συγκεκριμένος ,και αρκετοί άλλοι, ασχολείται καθημερινά με τα πεπραγμένα της Ντόρας,του Κυριάκου, του Άδωνη και όλων των προηγούμενων.Αυτά τα γνωρίζουμε όλοι μας και γιαυτό φύγαμε από αυτούς και βρεθήκαμε μαζί στους ΑΝΕΛ. Δε θέλουμε όμως να γίνουμε ίδιοι με αυτούς!!! Εμένα με ενδιαφέρει το τι κάνουμε ΕΜΕΙΣ!!!
      Δεν είχαμε τίποτα κοινό με την <<αριστερά>> του κυρίου Τσίπρα και όμως για το καλό της χώρας αποδεχτήκαμε την συγκυβέρνηση (και για να μη βιαστούν κάποιοι) το ίδιο έκανε και η ΝΔ με τον <<μεγαλύτερο εχθρό της>> το ΠΑΣΟΚ.
      Κατάπιαμε πολλά που δεν ήμασταν σύμφωνοι με τον ΣΥΡΙΖΑ, πάντα για το καλό της χώρας. Οταν μας χρειάζονται είμαστε πατριώτες και δημοκράτες, και όταν μας βλέπουν στα συλλαλητήρια για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μας χαρακτηρίζουν Εθνοκάπιλους, εθνίκια, φασίστες, χρυσαυγίτες. ΔΕΝ το αισθάνεστε αυτό φίλοι μου,ΔΕΝ σας ενοχλεί????? ΕΕΕΕ λοιπόν εμένα με ΕΝΟΧΛΕΙ και δεν το ανέχομαι πια!!!!
    Εγώ και όλοι από τους συναγωνιστές που αποχωρήσαμε από το κίνημα των ΑΝΕΛ,
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ στις ιδέες μας, στην ιδρυτική μας διακήρυξη (κάντε ένα κόπο να τι διαβάσετε) ανατρέξτε στους προεκλογικούς μας λόγους (του προέδρου Πάνου Καμμένου και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι μέσα σας συμφωνείτε μαζί μου!!
     Αλήθεια ΑΝ δεν συμμετείχαμε στην συγκυβέρνηση,εγώ μπορώ να φανταστώ τους γεμάτους φωτιά και λαύρα πύρινους λόγους του προέδρου…ΕΣΕΙΣ????????
     Τώρα σε κάποιους που λένε και γράφουν για όσους αποχωρήσαμε από το κίνημα,ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ και αυτές είναι που κάνουν τα κινήματα
(έξω από το μαντρί,να καθαρίσει το μαντρί)τους λέω ότι
     Όταν το πρόβατο βγεί από το μαντρί στον καθαρό αέρα,η βρώμα και η δυσωδία μένει στο μαντρί και όχι στο πρόβατο!!!!!!
     Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι μέσα σας συμφωνείτε μαζί μου,είμαι σίγουρος ότι θα ξαναβρεθούμε από το ίδιο μετερίζι.
      Αποφασίσατε ο καθένας για τους δικούς του λόγους να παραμείνετε μέχρι τέλους με τον Πρόεδρο.Το σέβομαι!!Μη πυροβολείτε όμως τους μέχρι πρότινος συνοδοιπόρους και συναγωνιστές σας.Δεν είναι έντιμο και μάλιστα στα απλά,αγνά μέλη που στήριξαν τους ΑΝΕΛ και πολλοί από σας έχετε <<προνομιακές θέσεις>>.
      Και μια πρόταση για το νέο αφήγημα των 180 όταν έρθει στη βουλή.
     Πανέξυπνος ο Πάνος στήνει τη φάκα στον Κυριάκο.Ξέρει ότι θα την ψηφίσουν πολλοί από ΝΔ,ΚΙΝΑΛ.
     Πάλι όμως πετάει τη μπάλα στην κερκίδα, μετατόπιση της ευθύνης  και σε άλλους.
                                                               ΠΡΟΤΑΣΗ
Ανεβάστε το όριο στο 222 ,σε όλους όσους ψήφισαν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ
                                               Με εκτίμηση
                               Από έναν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΛΛΗΝΑ
                    Πρώην Πρόεδρο Συντονιστικής ΑΝΕΛ Καστοριάς
                                             Παύλου Χρήστος
 21-6-18

Back to top button