Ένα μεγάλο μπράβο από τον Πάνο Κεπαπτσόγλου για την αποκατάσταση της βλάβης (φωτογραφίες)

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στους υπαλλήλους και τους εξωτερικούς συνεργάτες του Δήμου, στους συνανθρώπους μας που επί 12 και πλέον ώρες, προσπαθούσαν σε σκάμμα βάθους 5 μέτρων τουλάχιστον, να αποκαταστήσουν τη βλάβη που προέκυψε στον κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης. Επί 12 και πλέον ώρες εργάστηκαν με συνέπεια, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα για να διορθώσουν το πρόβλημα και να επαναφέρουν την ομαλή υδροδότηση στην πόλη μας. Χρειάστηκαν πολύ λιγότερες ώρες για να χαρακτηριστούν, επίσης από συνανθρώπους μας, άχρηστοι, τεμπέληδες, ανίκανοι, αδιάφοροι, βολεμένοι. Βλέπετε η μικροπρέπεια, η κακία και η πικρόχολη κριτική είναι πάντοτε πιο πιασάρικη και ελκυστική από τον διάλογο και τον ουσιαστικό προβληματισμό. Άλλωστε, ο καναπές προσφέρεται για ρηχές προσεγγίσεις που μηδενίζουν κάθε προσπάθεια.
Αναρωτιέμαι όλοι αυτοί που έγιναν κριτές των πάντων, αλλά όχι του εαυτού τους, τι έχουν προσφέρει στην τοπική μας κοινωνία; Άραγε πόση ώρα θα άντεχαν οι ίδιοι σε ένα σκάμμα αυτού του βάθους, έστω και σαν επισκέπτες, και μάλιστα νύχτα με μισό μέτρο λάσπη στον πάτο;
Θα πρέπει, λοιπόν, να γνωρίζουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που καθημερινά πασχίζουν, αγωνιούν και δημιουργούν για το κοινό καλό. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται δίπλα τους και απέναντί τους πολίτες ενεργούς, με γόνιμη σκέψη, εποικοδομητική κριτική και “καθαρή” διάθεση διεκδίκησης. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να δώσουν προοπτική στον τόπο τους…

Πάνος Κεπαπτσόγλου

 

1 σχόλιο

  1. Ποιοί λόγοι επέβαλαν την τοποθέτηση του αγωγού σε τόσο πολύ μεγάλο βάθος; Όπως φαίνεται είναι πολύ δύσκολη η επέμβαση σε περίπτωση βλάβης και με καλές μάλιστα καιρικές συνθήκες.

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.