Καστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Μους σοκο-γιαούρτι

https://2.bp.blogspot.com/-A9bV5H_H97w/Ud0Ntr_KqlI/AAAAAAAAAQ0/bJy1CuJZ5ac/s1600/IMG_20130709_163901.jpg

Πρωτότυπη, πανεύκολη συνταγή από την Ελεάννα Βλαχοπούλου

ΥΛΙΚΑ
250 γρ κουβερτούρα
250 γρ γάλα
350 γρ γιαούρτι (καλό είναι και με λίγα λιπαρά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σπάω την κουβερτούρα σε κομματάκια και αφού ζεστάνω το γάλα, το ρίχνω επάνω και ανακατεύω με μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήνω το μείγμα στην άκρη να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.Έπειτα το χτυπάω με το μίξερ σε δυνατή ταχύτητα για 5 λεπτα. Μετά προσθέτω το γιαούρτι, χτυπάω λίγο ακόμη και αφού έχω ένα ενιαίο μείγμα το μοιράζω σε ποτήρια και το βάζω στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Πριν σερβίρω γαρνίρω με φρούτα της αρεσκείας μου
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
δια χειρός Ελεάννας…

 

 

 

Back to top button