ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Nέα γραφεία και αίθουσα δράσεων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Μανιάκων (φωτογραφίες πριν και μετά)

Εγκαίνια για τα νέα γραφεία και την αίθουσα δράσεων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Μανιάκων, μετά από 6 μήνες με πολύ τρέξιμο και αρκετές τρικλοποδιές από ανθρώπους που έπρεπε να μας βοηθήσουν, ένα κύκλος έκλεισε.
Το ΔΣ του Συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το Σύλλογο Ζουζουλιωτών και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του κ. Ηλία Λιόγο για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους να βρούμε μια λύση προς το συμφέρον και των 2 Συλλόγων, τον κ. Δήμαρχο Καστοριάς για την βοήθεια που μας παρείχε με τις εντολές του προς τις υπηρεσίες του Δήμου ώστε η λύση αυτή να πάρει σάρκα και οστά, την κα. Μήνα Παπαβασιλείου, το ξενοδοχείο «Λιμναίον», τον κ. Γκλιάγια , το κατάστημα οικοδομικών υλικών Σουκαλόπουλου – Γκλαβίνα και τον Σύλλογο φίλων περιβάλλοντος Μανιάκων που μας βοήθησαν οικονομικά, τους κυρίους Αντώνη Γακόπουλο, Κώστα Θωμά, Γιάννη Βαρσαμακίδη και την κυρία Αθηνά Παπάζογλου για την ανιδιοτελή βοήθεια τους και τέλος όλους τους γονείς που προσέφεραν εθελοντική εργασία για να ανακαινίσουμε την αίθουσα που μας παραχώρησε ο Δήμος Καστοριάς.
Ένας νέος κύκλος ανοίγει σήμερα, με νέες δράσεις που ξεκινάνε στο νέο μας «σπίτι».
Αυτοάμυνα, parkour, ξιφασκία και ρυθμική γυμναστική για τα παιδιά, ορθοσωμική, power yoga και pilates για ενήλικες. Καλή πρόοδο στα τμήματα μας και νέες δράσεις είναι στα σκαριά.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Μανιάκων

 

One Comment

  1. Καμία σκέψη για σχολή γονέων ; Ο ρόλος μας είναι άλλος : Είναι η παιδεία και η μόρφωση των παιδιών μας. Όμως ποιος μας έμαθε να είμαστε γονείς; Απλά κανένας. Δυστυχώς σε όλη την ελληνική επικράτεια οι σύλλογοι γονέων προβάλλουν ως πρωτεύον έργο τα βάψιμο, τους υπολογιστές, τους προτζέκτορες τα πάρτι, Γιατί υπάρχει μικρή συμμετοχή γονέων στη σχολική ζωή; Tι προτεραιοτητες βάζουν όσοι συμμετέχουν;

    Τα ελληνικά σχολεία έχουν ουσιαστική ανάγκη από την παρουσία των γονέων είτε μέσα από τους συλλόγους τους είτε αόρατα και αθόρυβα . Είναι καιρός οι σύλλογοι γονέων να στραφούν και στους γονείς

    τα σεβη μου

Back to top button