Ελλάδα

Ριχάρδος: Απίστευτες αποκαλύψεις για το κύκλωμα λαθρεμπορίου χρυσού!

– Ο Ριχάρδος έλαβε… σήμα από τον αστυνομικό που εμπλέκεται στην υπόθεση πως οι Αρχές… κάτι ετοιμάζουν! – Η επιχείρηση ακυρώθηκε, ο αστυνομικός συνελήφθη και μια μέρα μετά η Αστυνομία “χτύπησε” – Μέχρι και σε… κούφιο σκαλοπάτι στο στρατηγείο του, ο Ριχάρδος είχε κρύψει χρυσές λίρες, διαμάντια και χρυσαφικά! – Ο “κοριός” της ΕΛ.ΑΣ. “έπιασε” συνομιλίες μέχρι και με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης! – Βήμα – βήμα το “ξέπλυμα” του χρήματος μέσω… Κίνας και με “γιατρικό” στα capital control!

Ιδιαίτερα ευφάνταστους τρόπους είχε βρει ο “βασιλιάς του Χρυσού” Ριχάρδος, προκειμένου να κρύβει πολύτιμα αντικείμενα, ακόμα και από τους δικούς του ανθρώπους.

Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση ο Ριχάρδος δεν υπολόγισε… στην ευφυΐα και την παρατηρητικότητα του “ξενοδόχου” που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ένας Αστυνομικός της Ασφάλειας Αμαρουσίου.

Ο Ριχάρδος στο στρατηγείο του, στο κεντρικό γραφείο των ενεχυροδανειστηρίων του δηλαδή, στην οδό Πατησίων, είχε κρύψει στο τελευταίο κούφιο σκαλί της σκάλας που οδηγεί στο υπόγειο του γραφείου του, ένα μικρό θησαυρό αποτελούμενο από λίρες και κοσμήματα.

Ένας από τους αστυνομικούς που κατέβηκαν στο υπόγειο προκειμένου να πραγματοποιήσει έρευνα, παρατήρησε πως το τελευταίο σκαλοπάτι είχε διαφορετικό θόρυβο στο πάτημα από τα υπόλοιπα σκαλοπάτια. Αμέσως το άνοιξε και ανακάλυψε τον μικρό θησαυρό, αποτελούμενο από 320 λίρες Αγγλίας παλαιάς κοπής, χρυσαφικά ρολόγια και διαμάντια.

Όταν ρωτήθηκε ο Ριχάρδος για αυτά τα ευρήματα, είπε πως είναι προσωπικά του κοσμήματα και τιμαλφή τα οποία είχε κρύψει εκεί για ασφάλεια, προκειμένου στην συνέχεια να τα ασφαλίσει σε εταιρεία.

Ο Ριχάρδος, οι εισαγωγές – εξαγωγές και ο… παράδρομος για τα capital control

Διαβάστε την συνέχεια στο Newsit.gr

Back to top button